Lucia Smart | Lucia Design

SMART

LASI-IGLUT, ELÄMYSTILAT ASUMISEEN

Design from Finland merkki

Tasokasta asumista ja ainutlaatuisia elämyksiä

Lucia Smart on korkealaatuinen lasinen elämystila, josta avautuu esteetön 360 asteen näkymä ympäröivään maisemaan. Arkkitehti Teemu Pirisen suunnittelema älylasista ja teräksestä valmistettu lasi-iglu on korkeatasoisen muotoilun taidonnäyte. Tilan käyttötarkoituksen ja sisustuksen räätälöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

 

lucia smart veden äärellä auringonlasku

360°-elämys ulottuvillasi

Lasin läpi koet maiseman uudella tavalla. Lucia Smart tarjoaa ympäristöön näkymän, joka avautuu vain se kokemalla. Miltä tuntuisi herätä auringon nousuun, kuunnella sadekuuron ropinaa ja tunnelmoida illan viimeisten valonsäteiden laskiessa?

TUTUSTU LUCIA SMART -MALLISTOON

Viimeistelty kokonaisuus

Modernisti muotoiltu Lucia Smart sulautuu peililasiensa ansiosta osaksi maisemaa ja palvelee lukuisia käyttötarkoituksia. Korkealaatuiset sisusteet ja viimeistelyt varmistavat uniikin toteutuksen niin vapaa-ajan käyttöön kuin matkailutoimintaan.

Varaa maksuton ja yksilöllinen esittely, jossa esittelemme tuotetta tarkemmin.

Saat kattavan tietopaketin Smart Lucian ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

LUCIA SMART -MALLISTO

Lucia Smart räätälöidään aina tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan. Alla olevista paketeista voit tutustua varustelutasoihin.

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

 “Teimme 110% oikean valinnan, kun valitsimme Lucia Designin kumppaniksi tähän unelmien projektiin. Igluistamme on tullut erittäin paljon positiivista palautetta. Tammikuu oli ensimmäinen täysi kuukausi ja käyttöaste heti 91%.”

Petri Makkonen
Toimitusjohtaja
Arctic Lakeland Igloos

SMART-TOTEUTUKSIA

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851