SMART

LASI-IGLUT, ELÄMYSTILAT ASUMISEEN

Design from Finland merkki

Lasi-iglu - Tasokasta asumista ja ainutlaatuisia elämyksiä

Lucia Smart on korkealaatuinen lasinen elämystila, josta avautuu esteetön 360 asteen näkymä ympäröivään maisemaan. Arkkitehti Teemu Pirisen suunnittelema älylasista ja teräksestä valmistettu lasi-iglu on korkeatasoisen muotoilun taidonnäyte. Tämä ainutlaatuinen tuote on ansainnut EU-mallioikeuden suojan.

Tilan käyttötarkoituksen ja sisustuksen räätälöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. 

 

 

lucia smart veden äärellä auringonlasku

360°-elämys ulottuvillasi

Lasin läpi koet maiseman uudella tavalla. Lucia Smart tarjoaa ympäristöön näkymän, joka avautuu vain se kokemalla. Miltä tuntuisi herätä auringon nousuun, kuunnella sadekuuron ropinaa ja tunnelmoida illan viimeisten valonsäteiden laskiessa?

TUTUSTU LUCIA SMART -MALLISTOON

Viimeistelty kokonaisuus

Modernisti muotoiltu Lucia Smart sulautuu peililasiensa ansiosta osaksi maisemaa ja palvelee lukuisia käyttötarkoituksia. Korkealaatuiset sisusteet ja viimeistelyt varmistavat uniikin toteutuksen niin vapaa-ajan käyttöön kuin matkailutoimintaan.

Varaa maksuton ja yksilöllinen esittely, jossa esittelemme tuotetta tarkemmin.

Saat kattavan tietopaketin Smart Lucian ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

LUCIA SMART -MALLISTO

Lucia Smart räätälöidään aina tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan. Alla olevista paketeista voit tutustua varustelutasoihin.

Lasi-iglu on kuin läpinäkyvä mökki

Haluatko nauttia luonnosta, revontulista ja talvisesta sekä kesäisestä maisemasta? Lasi-iglu on yksi parhaimmista paikoista, kun haluat tarkkailla luontoa ja viettää aikaa kauniiden maisemien keskellä.

Lasi-iglu on matkailijoiden ehdoton suosikki, kun ulkomailta tullaan tutustumaan Suomen Lappiin. Revontulia on helpompi ihailla lämpimästä lasi-iglusta, sillä iglun lasikaton läpi näkee kaikki taivaan tapahtumat. Lasi-iglu sopii matkailuyrittäjille, mutta se toimii myös erinomaisena mökkinä luonnosta nauttivalle ihmiselle.

Lucia Smart on huippulaadukas lasi-iglu, joka on suunniteltu ja rakennettu Suomessa. Kyseessä on luksusmökki, joka on monen matkailuyrittäjän sekä yksityisasiakkaan suosiossa. Iglusta löytyy pesuhuone ja keittiövalmius, joten voit viettää luonnon keskellä hieman pidemmänkin aikaa.

Tilaa laadukas lasi-iglu

Lasi-iglu sulautuu osaksi luontoa

Jos haluat katsella luontoa mukavasti sohvalta käsin tai herätä aamulla keskellä kaunista metsää, niin lasi-iglu voi olla sinulle sopiva vapaa-ajan viettopaikka. Tyylikkäästi suunniteltu ja muotoiltu iglu sulautuu osaksi maisemaa. 

Yksi Smart -lasi-iglun parhaista puolista on se, että lasiseinä heijastaa maisemaa takaisin. Tämän ansiosta igluun ei näe helposti sisälle, mutta lasi-iglusta näkee helposti ulos. Metsän eläimet voivat siis tulle aivan iglun lähelle mutta eivät näe lasi-iglun sisällä olevia ihmisiä, jotka tarkkailevat niitä.

Heijastava lasi tarjoaa mökkeilijöille yksityisyyttä, mutta samaan aikaan ulos näkee selvästi. Lasi-iglu onkin siis yksi parhaista paikoista, kun haluat viettää aikaa luonnon lähellä. Pystyt seuraamaan eri vuoden aikojen parhaimpia puolia.

 

lucia design talvikuva

Lasi-iglu ja revontulet

Lasi-iglu on ehdottomasti paras paikka, jos haluat nähdä revontulia. Lasista rakennetut katto ja seinät tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden nähdä revontulia, sillä iglusta on avoin näkymä lähes joka suuntaan.

Lucia Smart lasi-iglu on kuin tehty revontulien katseluun, sillä lasinen katto tarjoaa parhaan mahdollisen näkymän suoraan taivaalle. Katossa on myös lämmityselementti, jonka avulla lumen voi sulattaa pois ja veden haihduttaa. Lämmitysominaisuuden ansiosta lasinen katto pysyy puhtaana jäästä ja lumesta lumipyryssä.

Iglusta voi esimerkiksi sammuttaa valot yön tullessa, jotta tähtitaivaan ja revontulet voisi nähdä selkeämmin. Verhojen avulla saat suojaa lasi-igluun, kun haluat nukkua rauhassa.

Pyydä tarjous lasi-iglusta

Miten lasi-iglut rakennetaan?

Lucia Smart lasi-iglu on valmistettu laadukkaasta turvalasista ja kestävästä teräsrungosta. Jämerän rakenteen ansiosta lasi-iglu kestää tuulta ja tuiskua, eikä se taivu kovemmassakaan tuulessa. Kestävyys on parempi kuin esimerkiksi puurunkoisissa igluissa, joten esimerkiksi lumikuorma ei rasita kattoa yhtä paljon.


Kestävän rakenteen ansiosta lasi-iglua pystyy myös siirtämään. Iglun voi nostaa kuorma-auton lavalle ja kuljettaa uuteen kohteeseen. Voit siis halutessasi vaihtaa lasi-iglun paikkaa esimerkiksi vuodenajan mukaan tai muusta syystä. 

Lucia Smart -lasi-iglua valmistetaan kolmea erilaista mallia, joten voit valita mieleisesi iglun haluamillasi ominaisuuksilla.

 

Eri malleissa on eroavaisuuksia ominaisuuksien suhteen, mutta kaikissa malleissa on kylpyhuone, WC, ilmastointi ja ilmalämpöpumppu. Niistä löytyy siis kaikki tarvittava luksusmökkeilyyn.

Lucia Smart -mallit

  • Lucia Smart Classic
  • Lucia Smart Premium
  • Lucia Smart Tech

 

Savon Lasituotteen lasi-iglu on suunniteltu Suomessa tunnetun suunnittelijan Teemu Pirisen toimesta. Pirinen on kansainvälistä suosiota saavuttanut suunnittelija, joka on antanut kaikkensa Lucia Smartin kehittämiseen. Ja sen huomaa lopputuloksesta!

 

Tilaa laadukkaasti valmistettu lasinen iglu 


Savon Lasituote valmistaa laadukkaat lasi-iglut pitkän kokemuksen sekä taidokkaiden työntekijöiden voimin. Vuosien kokemus auttaa meitä tunnistamaan asiakkaidemme vaatimukset, joten pystymme tarjoamaan parasta laatua kaikille. 


Olit sitten mökki-ihminen, joka haluaa modernin lasi-iglun majapaikakseen tai matkailuyrittäjä, joka haluaa tarjota uskomattomia kokemuksia asiakkailleen, niin lasi-iglu on varmasti erinomainen hankinta. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.

Kysy lisää lasi-iglusta

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

 “Teimme 110% oikean valinnan, kun valitsimme Lucia Designin kumppaniksi tähän unelmien projektiin. Igluistamme on tullut erittäin paljon positiivista palautetta. Tammikuu oli ensimmäinen täysi kuukausi ja käyttöaste heti 91%.”

Petri Makkonen
Toimitusjohtaja
Arctic Lakeland Igloos

SMART-TOTEUTUKSIA

Lucia Smart Grönlannissa

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851