Minimökki - Lucia Design

MINIMÖKKI

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Minimökki sopii metsään ja talon pihaan

Lucia Smart Lasi-iglu on erinomainen minimökki, jonka voit sijoittaa haluamallesi paikalle luontoon. Lasi-iglu sopii metsään, järven rantaan tai vaikkapa talon pihaan, jos et halua lähteä kovin kauas kotoa. Lasisessa iglussa on aitoa mökkeilyn tunnelmaa, vaikka sen ulkonäkö ja ominaisuudet vastaavatkin luksusmökkiä.

Iglusta löytyy pesuhuone ja keittiö, joten kauniissa minimökissä pystyy viettämään hieman pidemmänkin aikaa. Kaikki minimökit räätälöidään kuitenkin asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Minimökiin on mahdollista saada myös sauna, joten mökille pääsee myös löylyttelemään.

Tilaa laadukas minimökki

Minitalo vai minimökki?

Minitalot ja minimökit ovat olleet viime vuosina suosittu puheenaihe. Suomessa ja muualla maailmassa etsitään jatkuvasti uusia asumisen muotoja, jotka vastaavat nykypäivän haasteisiin. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Lucia Smart on yksi parhaimmista ratkaisuista.

 

Lucia Smart on samaan aikaan minitalo ja minimökki. Lasinen minimökki on kooltaan kompakti, joten se sopii pienelle metsätontille tai järven rantaan. Mökin pieni koko helpottaa sopivan paikan löytämistä, sillä mahdollista maanmuokkausta täytyy tehdä vähemmän. Kompakti ja kaunis mökki mahtuu helposti puiden väliin tai muuhun haastavaan paikkaan.


Kaunis lasinen Lucia Smart -mökki toimii myös hyvin minitalona. Smartissa on keittiövalmius ja kylpyhuone, joten minitalossa pystyy asumaan vakituisesti. Minitaloon saa halutessaan myös saunan, joten kaikki mukavuudet mahtuvat näppärästi pieneen tilaan.

 

Lucia Smart -minimökin eri mallit

Valmistamme tyylikästä Lucia Smart -minimökkiä monien erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Meillä on kolme päämallia, joita voimme muokata asiakkaan halujen mukaan. Voit tutustua eri malleihin niiden tuotesivuilla tai voit lukea alta lyhyet kuvaukset jokaisesta mallista. Mukavuutta malleista ei puutu, sillä jokaiseen minimökkiin voi hankkia kuistin, poreammeen tai terassin.


Lucia Smart -mallit

  • Lucia Smart Classic
  • Lucia Smart Premium
  • Lucia Smart Tech

 

Lucia Smart Classic on perusmalli, jossa on kaikki tarvittava kesä- ja talvimökkeilyyn. Minimökissä tai minitalossa on ilmalämpöpumppu, lattialämmitys sekä lämmitettävä älylasi. Mökistä löytyy tietenkin myös keittiövalmius, WC ja kylpyhuone.

Astetta pidemmälle varusteltu Lucia Smart Premium -minimökki toimitetaan muun muassa saunan ja älyohjattavan valaistuksen kanssa. Mökin toimintoja pystyy siis ohjaamaan älypuhelimen avulla. Lasitetussa minimökissä on keittiö, kylpyhuone ja WC.


Lucia Smart Tech on malleista kehittynein, sillä Tech-minimökistä löytyy enemmän älyominaisuuksia. KNX-järjestelmä, Genelec-äänentoisto ja älylukitus tekevät minimökistä älykkään, mutta samalla helpon ja mukavan käyttää.


Kaikissa malleissa on myös koneellinen ilmanvaihto, joten kesällä minimökki ei pääse kuumenemaan liikaa. Mikä olisikaan mukavampaa kuin rentoutua kesäpäivänä viileässä luksusmökissä?

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Talviasuttava ja siirrettävä mökki

Lucia Smart minimökki sopii myös talviasumiseen. Smartissa on kerroslasi, jonka ansiosta lämmin ilma pysyy minimökin sisällä. Ilmalämpöpumppu ja lattialämmitys pitävät mökin lämpimänä kovemmillakin pakkasilla. Kesällä Lucia Smart pysyy viileänä tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta. 


Minimökkiä on myös helppo siirtää, sillä kestävän rakenteen ansiosta mökki voidaan nostaa esimerkiksi kuorma-auton lavalle. Jämerä teräsrakenne ja turvalasi takaavat sen, että minimökin liikuttelu on turvallista.

smart lucia veden äärellä

Lasinen minimökki sopii luonnon keskelle

Lasinen minimökki sopii osaksi maisemaa ja luontoa todella hyvin, sillä Lucia Smartin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota muotoiluun. Mökin linjat ovat rauhalliset, joten se ei herätä erityistä huomiota. Lasiseinät ja katto antavat mökille kuitenkin modernin ilmeen, joka sopii yhteen uudempien talojen kanssa. Lucia Smart sopii siis hyvin talon pihaan tai luonnon keskelle.

 

Älylasia pystyy lämmittämään talvella, joten ikkunat pysyvät vapaana jäästä kovillakin pakkasilla. Lucia Smartin lasissa on toinenkin hieno ominaisuus, sillä se heijastaa ympäröivää maisemaa lasin pinnasta. Ulkopuoliset eivät siis näe minimökkiin sisälle, mutta mökistä näkee ulos helposti.


Heijastavan ominaisuuden ansiosta mökki on erinomainen paikka eläinten ja luonnon tarkkailuun. Minimökin asukas on sisällä lämpimässä ja mukavassa mökissä, mutta tuntee silti olevansa keskellä luontoa ja sen tapahtumia.

Tilaa tyylikäs lasinen minimökki

Savon Lasituote valmistaa lasiset minimökit huolella ja ammattitaidolla. Otamme asiakkaidemme mieltymykset huomioon suunnittelutyössä ja tavoitteenamme on luoda aina jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus.


Ole siis yhteydessä meihin, kun etsit parasta minimökkiä vapaa-ajan paikaksi. Palvelemme yksityishenkilöitä ja yrityksiä, joten pystymme toimittamaan lasiset minimökit myös yritysasiakkaiden tarpeisiin. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai lomakkeella. Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen sivuillamme.

 

Kysy lisää minimökistä

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851