LASINEN HUVIMAJA

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Lasinen huvimaja on pihan katseenvangitsija

Lasinen huvimaja on erinomainen lisä talon, mökin tai taloyhtiön pihaan. Huvimaja on paikka, jossa voit viettää aikaa perheen tai ystävien kesken, juoda aamukahvia, rentoutua pitkän työpäivän jälkeen tai vaikkapa lueskella hyvää kirjaa. Lucia lasipaviljonki toimii erinomaisesti huvimajana, jonka voit muokata juuri omaan käyttöösi sopivaksi. Voit sijoittaa laadukkaan lasisen huvimajan esimerkiksi puutarhaan, jolloin siitä tulee viihtyisä kesähuone pihalle.

Lucia Design valmistaa korkealaatuiset lasiset huvimajat, jotka sopivat juuri sinun käyttöösi. Ole yhteydessä meihin, niin autamme sinua parhaan huvimajan suunnittelussa. Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia malleja ja lisävarusteita.

Tilaa lasinen huvimaja

Moderni huvimaja sopii moneen eri käyttöön


Moderni lasinen huvimaja sopii hyvin esimerkiksi illanistujaisiin ja ruokailuun. Lucia Designin lasipaviljonki on suunniteltu juuri sellaiseen käyttöön, sillä se on hyvin viihtyisä sisätiloiltaan. Lasinen huvimaja sopii myös kokousten pitämiseen tai etätöiden tekemiseen. Lasiset seinät suojaavat melulta eivätkä keskustelut kuulu muualle ympäristöön. Voit myös halutessasi avata lasiseiniä kätevien liukuovien ansiosta.

Lasiseen huvimajaan voi halutessaan hankkia lisävarusteita, kuten sähköistyksen, sätleilylämmittimen ja hyönteissuojaovet. Lasipaviljongin lattiassa on hyttysverkko, joten hyönteiset eivät pääse häiritsemään pohjan kautta. Huvimajassa pystyy siis viettämään kesäiltaa mukavasti ilman häiriötekijöitä. 

 

Lasisen huvimajan lisävarusteet

  • Sävytetyt lasitukset
  • Sähköistys (kytkimet ja pistorasiat) 
  • Säteilylämmittimet
  • Led -valot
  • Hyönteissuojaovet
  • Genelec -kaiuttimet
  • Häikäisysuojat
  • Läpiviennit lasikattoon
  • Vapaasti valittava lattiamateriaali
  • Vapaasti valittava kattomateriaali

 

 Voit siis valita laajasta valikoimasta erilaisia lisävarusteita. Joku saattaa haluta lasiseen huvimajaansa kaiuttimet musiikin kuuntelua varten, ja joku toinen saattaa haluta esimerkiksi kivilattian. Lucia Design on lasisten huvimajojen ammattilainen, joten pystymme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet laadukkaasti.

 

Kysy lisää lasisesta huvimajasta

Lasinen huvimaja on ikkuna luontoon

Lasinen huvimaja tuo sinut lähelle luontoa, sillä sen sisällä olet luonnon keskellä ja pystyt sisältä käsin tarkkailemaan ympäröivää luontoa. Voit viettää laatuaikaa esimerkiksi lueskellen, ruokaillen, tehden töitä tai kuunnellen musiikkia. Kaikki onnistuu helposti luonnon inspiroivassa ympäristössä.

Sijoita lasinen huvimaja haluamallesi kauniille paikalle, niin viihdytte luonnon keskellä yksin tai isommalla porukalla.

Lucia Design toimittaa lasiset huvimajat helposti ja luotettavasti

Valmistamme ja toimitamme lasiset huvimajat luotettavasti asiakkaillemme. Otamme huomioon asiakkaan toiveet huvimajan valmistuksessa, jotta majasta tulisi juuri sellainen kuin asiakas haluaa. Meillä on laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja lisävarusteita, joita voit valita lasiseen huvimajaan.

Olemme halunneet tehdä Lucia Lasipaviljongin tilaamisesta asiakkaillemme helppoa. Siksi tilaus sisältää käyttövalmiin tuotteen lisäksi sen toimituksen ja asennuksen. Lucia on noin tunnissa käyttövalmis tontille saavuttuaan ja juhlat voi alkaa. 

Ole siis yhteydessä osaavaan tiimiimme, niin etsitään sinulle paras ratkaisu! Voit lähettää meille kysymyksiä sähköpostilla tai jättää tarjouspyynnön haluamastasi mallista.

 

Ota yhteyttä lasisesta huvimajasta

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851