ERILLINEN LASITERASSI

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Erillinen lasiterassi tuo mukavuuden pihaan

Erillinen lasiterassi on mainio hankinta, kun haluat laajentaa terassiasi ja viihtyä säältä suojassa.

Lucia lasipaviljonki on erinomainen valinta, kun suunnitelmissa on hankkia erillinen lasiterassi tai katos porealtaalle. Erilliseen lasiterassiin voidaan asentaa säteilylämmittimet, ja kesällä helteelläkin lasiterassi pysyy mukavan viileänä läpivedon avulla, kun liukulasiovet ovat auki. Jos liukulasiovet ovat kiinni, hyönteiset eivät pääse häiritsemään, sillä lasiterassin pohjassa ja kattohuuvassa on hyttysverkko.

Lucia Design valmistaa erilliset lasiterassit huolella ja ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme paljon erilaisia vaihtoehtoja ja lisätarvikkeita terassiin, jotta saisit pihaasi juuri sellaisen lasiterassin kuin haluat. Tutustu Lucia Designin laajaan valikoimaan, ja ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle yhdessä sopiva erillinen lasiterassi! Meiltä löydät laadukkaimmat lasitetut terassit sekä kattavan valikoima lisätarvikkeita.

Tilaa erillinen lasiterassi

pulpettikattoinen lucia lasipaviljonki

Terassin laajentaminen lasiterassin avulla

Jo valmiiksi olemassa olevaa terassia on helppo laajentaa käyttövalmiina paikalleen toimitettavalla Lucia Lasipaviljongilla. Voit sijoittaa erillisen lasiterassin esimerkiksi puisen terassin yhteyteen, jotta saisit pihallesi mukavan vapaa-ajan viettopaikan.

Lujasta teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistetussa lasipaviljongissa on  joka sivulla avautuvat liukulasiseinät ja lasikatto, joten se on mitä parhain paikka yhdessäololle, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen säältä suojassa luonnosta nauttien.

 

Tällä tavalla kulkeminen on luontevaa ja avoimelta terassilta voi siirtyä näppärästi lasitetulle osuudelle. 

Lasipaviljonkia pystyy tietenkin käyttämään myös erillisenä terassina, joten sen voi sijoittaa aivan omaan paikkaansa erilleen muusta terassista. Lasiterassi sopiikin erinomaisesti pihan kauneimmalle paikalle.

Erillisen lasiterassin hyödyt

Erillinen lasiterassi tarjoaa paljon erilaisia hyötyjä, joiden myötä voit nauttia kesästä tai talvesta uudella tavalla. Kesällä lasiterassi voi olla hyvä paikka rentoutua ulkoilmassa. Voit esimerkiksi kuunnella musiikkia tai lukea kirjaa lasiterassilla. Siellä on mukava istua iltaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa ruokaillen. Lasiterassi on myös inspiroiva tila etätyöhön. Lucia lasipaviljonkeihin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita, kuten kaiuttimet.

Lue lisää vaihtoehdoista Lasipaviljonki-sivulla

Haluatko lämpimän katoksen esimerkiksi porealtaalle? Lucia lasipaviljonki sopii siihen tarkoitukseen hyvin, sillä paviljonkiin on saatavilla myös lämmittimet. Voit siis rentoutua, kun sinulla on lämmitetty poreallaskatos. Samaan aikaan voit kuitenkin tarkkailla ympäröivää luontoa ja rentoutua maiseman keskellä läpi vuoden.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Erilaiset mallit ja lasiterassin koko

Savon Lasituote valmistaa erillisiä lasiterasseja kolmella erilaisella katolla, aumakatolla, pulpettikatolla ja tasakatolla. Kaikkia kolmea mallia saa neljässä eri koossa, joten yhteensä valikoimassamme on 12 eri mallia. Räätälöimme lasiterassin aina yksilöllisesti asiakkaamme tarkoitukseen sopivaksi.

Erilliseen lasiterassiin on mahdollista valita monia lisätarvikkeita, joiden ansiosta terassista voi tehdä entistäkin monipuolisemman. Lasiterassiin pystyy nimittäin asentamaan sähköt, Genelec-kaiuttimet, hyttysverkot tai lämmittimet.

Lasiterassin lisävarusteet

  • Sävytetyt lasitukset
  • Sähköistys (kytkimet ja pistorasiat) 
  • Säteilylämmittimet
  • Led-valot
  • Hyönteissuojaovet
  • Genelec-kaiuttimet
  • Häikäisysuojat
  • Läpiviennit lasikattoon
  • Vapaasti valittava lattiamateriaali
  • Vapaasti valittava kattomateriaali


Käytännössä siis vain taivas on rajana, kun mietit erilliselle lasiterassille käyttötarkoituksia. Voit nauttia ajastasi, kutsua ystäviäsi kylään tai pitää grillijuhlat terassilla, rentoutua pitkän työpäivän jälkeen tai vaikka työskennellä etänä lasitetulta terassilta. Lasihuone eristää ääntä hyvin, joten voit olla omassa rauhassasi.

Tilaa erillinen lasiterassi

Ole siis yhteydessä meihin, jos kiinnostuit erillisestä lasiterassista. Savon Lasituotteella on pitkä kokemus lasiterassien, lasipaviljonkien sekä lasi-iglujen valmistuksessa. Räätälöimme erillisen lasiterassin juuri asiakkaan vaatimusten mukaan, joten saat taatusti sopivan ratkaisun talosi, mökkisi tai taloyhtiösi pihaan.

Ole yhteydessä meihin lomakkeen avulla, soittamalla, sähköpostilla tai lähetä tarjouspyyntö nettisivujemme kautta. Olemme yhteydessä sinuun hyvin pian, jotta voisimme toteuttaa unelmiesi lasiterassin!

 

Kysy lisää erillisestä lasiterassista

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851

Jokisalo Consulting
Myyntiedustaja
jokisalo.consulting@icloud.com
+358 44 249 2699