Erillinen lasiterassi - Lucia Design

ERILLINEN LASITERASSI

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Erillinen lasiterassi tuo mukavuuden pihaan

Erillinen lasiterassi on mainio hankinta, kun haluat laajentaa terassiasi tai rakentaa täysin uuden terassin katolla. Lucia Design valmistaa erilliset lasiterassit huolella ja ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme paljon erilaisia vaihtoehtoja ja lisätarvikkeita terassiin, jotta saisit pihaasi juuri sellaisen lasiterassin kuin haluat.

Lucia lasipaviljonki on erinomainen valinta, kun suunnitelmissa on hankkia erillinen lasiterassi tai katos porealtaalle. Erillistä lasiterassia pystyy lämmittämään talvella, ja kesällä lasiterassi pysyy mukavan viileänä, kun ovet ovat auki.

Tutustu Lucia Designin laajaan valikoimaan, ja valitse omaan käyttöösi sopivin erillinen lasiterassi! Meiltä löydät laadukkaimmat lasitetut terassit sekä kattavan valikoima lisätarvikkeita.

Tilaa erillinen lasiterassi

pulpettikattoinen lucia lasipaviljonki

Terassin laajentaminen lasiterassin avulla

Jo valmiiksi olemassa olevaa terassia on helppo laajentaa Lucia lasipaviljongilla. Voit sijoittaa erillisen lasiterassin esimerkiksi puisen terassin yhteyteen, jotta saisit pihallesi mukavan vapaa-ajan viettopaikan. Lasipaviljongissa on  joka sivulla avautuvat liukulasiseinät ja katto, joten se voi olla hyvä lisä terassiin, jossa ei ole ennestään omaa kattoa. 

Tällä tavalla kulkeminen on luontevaa ja avoimelta terassilta voi siirtyä näppärästi lasitetulle osuudelle. 

Lasipaviljonkia pystyy tietenkin käyttämään myös erillisenä terassina, joten sen voi sijoittaa aivan omaan paikkaansa erilleen muusta terassista. Lasiterassi sopiikin erinomaisesti pihan kauneimmalle paikalle.

Erillisen lasiterassin hyödyt

Erillinen lasiterassi tarjoaa paljon erilaisia hyötyjä, joiden myötä voit nauttia kesästä tai talvesta uudella tavalla. Kesällä lasiterassi voi olla hyvä paikka rentoutua ulkoilmassa. Voit esimerkiksi kuunnella musiikkia tai lukea kirjaa lasiterassilla. Siellä on mukava istua iltaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa ruokaillen. Lasiterassi on myös inspiroiva tila etätyöhön.  Lucia lasipaviljonkeihin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita, kuten kaiuttimet.

Talvisin moni haluaa lämpimän katoksen esimerkiksi paljulle. Lucia lasipaviljonki sopii siihen tarkoitukseen hyvin, sillä paviljonkiin on saatavilla myös lämmittimet. Voit siis rentoutua, kun sinulla on lämmitetty poreallaskatos. Samaan aikaan voit kuitenkin tarkkailla ympäröivää luontoa ja rentoutua talvisen maiseman keskellä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Erilaiset mallit ja lasiterassin koko

Savon Lasituote valmistaa erillisiä lasiterasseja kolmella erilaisella katolla, aumakatolla, pulpettikatolla ja tasakatolla. Kaikkia kolmea mallia saa neljässä eri koossa, joten yhteensä valikoimassamme on 12 eri mallia. Pystymme kuitenkin muokkaamaan lasiterassin yksilöllisesti asiakkaamme tarkoitukseen sopivaksi.

Erilliseen lasiterassiin on mahdollista valita monia lisätarvikkeita, joiden ansiosta terassista voi tehdä entistäkin monipuolisemman. Lasiterassiin pystyy nimittäin asentamaan sähköt, kaiuttimet, hyttysverkot tai lämmittimet.

Lasiterassin lisävarusteet

  • Sävytetyt lasitukset
  • Sähköistys (kytkimet ja pistorasiat) 
  • Säteilylämmittimet
  • Led -valot
  • Hyönteissuojaovet
  • Genelec -kaiuttimet
  • Häikäisysuojat
  • Läpiviennit lasikattoon
  • Vapaasti valittava lattiamateriaali
  • Vapaasti valittava kattomateriaali


Käytännössä siis vain taivas on rajana, kun erilliselle lasiterassille miettii käyttötarkoituksia. Voit esimerkiksi pitää grillijuhlat terassilla, rentoutua pitkän työpäivän jälkeen tai vaikka työskennellä etänä lasitetulta terassilta. Lasihuone eristää ääntä hyvin, joten voit olla omassa rauhassasi.

Tilaa erillinen lasiterassi

Ole siis yhteydessä meihin, jos kiinnostuit erillisestä lasiterassista. Savon Lasituotteella on pitkä kokemus lasiterassien, lasipaviljonkien sekä lasi-iglujen valmistuksessa. Pystymme räätälöimään erillisen lasiterassin juuri asiakkaan vaatimusten mukaan, joten saat taatusti sopivan ratkaisun talosi, mökkisi tai taloyhtiösi pihaan.

Voit olla yhteydessä meihin lomakkeen avulla, soittamalla, sähköpostilla tai voit lähettää tarjouspyynnön nettisivujemme kautta. Olemme yhteydessä sinuun hyvin pian, jotta voisimme toteuttaa unelmiesi lasiterassin!

 

Kysy lisää erillisestä lasiterassista

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851