Maailman kauneimmat luontoympäristöt ulottuvillasi

Meissä on sisäänrakennettu kaipuu luontoyhteyteen. Etsimme elämyksiä, unohtumattomia kokemuksia ja hetkiä, jotka tallentaa sisimpäämme. Northern Nature Experience on vastaus kaipuuseemme – uniikki, luontoa kunnioittava matkailukonsepti ja ainutlaatuinen mahdollisuus matkailuyrityksille.
 

Ainutlaatuinen 360° Aesthetic Surround -elämys

Northern Nature Experiencen ytimessä ovat tarkkaan valitut kohteet ja niitä ympäröivän luonnon kertomat tarinat. Kansainvälisesti palkitun arkkitehdin suunnittelema korkealaatuinen Lucia Smart avaa ympäröivään maisemaan uniikin 360° Aesthetic Surround -näkymän ja tuo luonnon tarjoamat elämykset koettavaksi kaikkina vuodenaikoina. Puhtaasti, turvallisesti ja yksilöllisesti.

Uudenlainen tarinat ja kokemukset yhdistävä matkailupalvelu

Konseptimme ympärille rakentuu uudenlainen matkailun digitaalinen alusta, joka kokoaa vaikuttavimmat kokemukset yhteen ja tekee ne todeksi autenttisten tarinoiden kautta. Inspiroiva digitaalinen näkyvyys auttaa rakentamaan uudenlaista matkailuliiketoimintaa, jonka ytimessä ovat luonnonläheisyys, korkealuokkaiset majoitus- ja elämystilaratkaisut sekä inspiroiva yhteismarkkinointi.

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

“Teimme 110% oikean valinnan, kun valitsimme Lucia Designin kumppaniksi tähän unelmien projektiin. Igluistamme on tullut erittäin paljon positiivista palautetta niissä majoittuneilta. Tammikuu oli ensimmäinen täysi kuukausi ja käyttöaste heti 91%.”

Petri Makkonen
Toimitusjohtaja
Arctic Lakeland Igloos

 

Kysy lisää

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851