Lasitettu kesäkeittiö - Lucia Design

LASITETTU KESÄKEITTIÖ

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Lasitettu kesäkeittiö on grillijuhlien keskipiste

Jos haluat viettää mukavia kesäpäiviä laittaen ruokaa ulkona, niin lasitettu kesäkeittiö on paras valinta. Lucia Lasipaviljongista on helppo muokata laadukas lasitettu kesäkeittiö, jossa pystyt valmistamaan maukkaat grilliherkut sekä viettämään unohtumattomia hetkiä perheen tai ystävien kesken. Paviljonkiin mahtuu helposti ruokapöytä, grilli tai muu tulipesä tai työpöytä ruuanlaittoa varten.

Tarvittaessa teemme läpiviennit kattoon, jos lasipaviljongissa halutaan grillata puulämmitteisellä takalla tai grillillä. Teemme paljon räätälöintiä ja pystymme muokkaamaan lasitetun kesäkeittiön asiakkaan vaatimusten mukaiseksi.

Jos toiveissasi siis on lasitettu kesäkeittiö, ole meihin yhteydessä tai jätä tarjouspyyntö nettisivumme kautta. Savon Lasituotteella on pitkä kokemus lasipaviljonkien ja lasitettujen keittiöiden rakentamisesta. Me autamme mielellämme sinulle sopivan pihakeittiön suunnittelussa!

Tilaa lasitettu kesäkeittiö

Lucia lasipaviljonki on kaunis lasitettu kesäkeittiö

Lucia Design valmistaa kauniita ja kestäviä lasipaviljonkeja, jotka toimivat erinomaisesti myös kesäkeittiönä. Toimitamme asiakkaalle hänen haluamansa lasitetun kesäkeittiön kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla. Teemme tarvittavat läpiviennit mahdollisille savupiipuille ja otamme toiveesi huomioon suunnitellessasi lasitettua kesäkeittiötä.

Erittäin vahvan rakenteen ansiosta lasitettua kesäkeittiötä pystyy myös siirtämään paikasta toiseen. Turvalasi ja jämerä teräsrunko tekevät Lucia Designin lasipaviljongista turvallisen, joten kova tuuli tai sade ei haittaa tätä kestävää kesäkeittiötä. Teräs ja lasi ovat myös paloturvallisia materiaaleja.

 

lucia design tasakattoinen lasipaviljonki 3x6m

Pihakeittiöön on mahdollista valita erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla lasitettu kesäkeittiö voidaan muokata juuri asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Läpivientien lisäksi tähän moderniin pihakeittiöön voidaan asentaa sävytetty lasitus, kaiuttimet tai sähköistyksen myötä pistorasiat esimerkiksi kylmälaitteita tai säteilylämmittimiä varten. Käyttömahdollisuuksia on useita ja kesäkeittiö voi toimia samalla houkuttelevana rentoutumispaikkana.

Lasitettu kesäkeittiö on myös erinomainen tapa päästä lähemmäs luontoa. Keittiön voi sijoittaa vaikkapa keskelle puutarhaa tai metsikköä, jolloin pystyt nauttimaan luonnosta samaan aikaan kun kokkaat tai ruokailet.

Moderni kesäkeittiö sopii ruokailuun ja kokkaamiseen

Lasitettu kesäkeittiö sopii paremmin kuin hyvin ruoan laittamiseen ulkona. Samassa lasitetussa ulkokeittiössä voit myös ruokailla, sillä tilaa on riittävästi ruokapöydälle ja tuoleille valitessasi käyttötarkoitukseesi sopivan kokoisen lasipaviljongin mallistostamme. Voit siis grillata kaasulla, sähköllä tai hiilillä ja tarjoilla tuoreen ruoan suoraan pöytään.

Modernissa kesäkeittiössä on myös se hyvä puoli, että saat halutessasi sähköt sisälle keittiöön. Sähköistyksen kautta sinulle avautuu mahdollisuus käyttää samoja kodinkoneita lasitetussa keittiössäsi ulkona, kuin mitä voisit käyttää sisäkeittiössäsikin.

Varustelemalla lasipaviljonkisi jääkaapilla, voit varmistaa kylmien juomien saatavuuden myös grillaamisen ja kokkaamisen yhteydessä.

Lucia Designin lasitetussa kesäkeittiössä on myös kestävä katto, joten keittiöstä pystyy nauttimaan myös talvella. Kestävä katto suojaa keittiötä lumelta ja jäältä, joten sisätilat pysyvät kuivina, eikä sinun tarvitse siirtää kalusteita talveksi erilliseen varastoon. Kesäkeittiöön on saatavilla myös lämmittimiä, led-valaistus ja muita lisätarvikkeita. Voit siis halutessasi suunnitella lasitetusta kesäkeittiöstä sellaisen, että ulkona kokkaaminen ja ruokailu voi jatkua pitkälle syksyyn saakka.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

iso lucia lasipaviljonki veden äärellä

Lasitetut kesäkeittiöt eri kokoisina

Lucia Designin lasitettuja kesäkeittiöitä saa neljässä eri koossa. Voit siis valita omaan käyttötarkoitukseesi sopivan kokoisen lasitetun keittiön. Isompaan pihakeittiöön mahtuu suurempikin ruokailuryhmä, joten tilanpuute ei estä isoakaan ryhmää ruokailemasta ulkona yhdessä ja nauttimasta samalla kauniista ympäristöstä säältä suojassa.

Lucia Lasipaviljongin koot

  • 9,9 m²
  • 13,1 m²
  • 16,4 m²
  • 19,5 m²
Lucia_Lasipaviljonki_Kevätmessut_2019_Messukeskuksessa_Helsingissä_

Valitse siis sopivan kokoinen paviljonki haluamallasi tyylillä ja ominaisuuksilla. Lasitettuja kesäkeittiöitä saa aumakatolla, pulpettikatolla sekä tasakatolla varustettuna. Yleisimmin katto on karkaistua turvalasia, mutta halutessasi Lucia voidaan valmistaa esimerkiksi huopakattoisena. Asiakas voi valita myös halutessaan antisun suojatun lasin, jolloin auringon valon, lämpöenergian ja UV:n vaikutukset pienenevät. 

Savon Lasituote valmistaa lasitetut kesäkeittiöt kymmenien vuosien kokemuksella. Laadukkaat tuotteemme ovat Suomessa suunniteltuja ja rakennettuja. Toimitusaikamme lasitetulle kesäkeittiölle on noin 8-10 viikkoa.

Tilaa laadukas pihakeittiö lasiseinillä

Lasitettu kesäkeittiö on erinomainen hankinta talon, mökin tai taloyhtiön pihaan, koska pihakeittiö on hyvä paikka pitää juhlia ja viettää mukavaa aikaa ystävien kesken. Samalla pääset nauttimaan luonnosta läpinäkyvien lasiseinien ansiosta.

Lucia lasipaviljonkeja on saatavilla kolmella erilaisella katolla sekä neljän kokoisena. Erilaisia yhdistelmiä on siis yhteensä 12, joten valinnanvaraa löytyy! Lisäksi asiakas voi valita haluamansa lisätarvikkeet, jotta lasitettu kesäkeittiö olisi juuri hänen käyttöönsä sopiva.

 

Ota yhteyttä lasitetusta kesäkeittiöstä

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851