LASITETTU KESÄKEITTIÖ

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Lasitettu kesäkeittiö on grillijuhlien keskipiste

Jos haluat viettää mukavia kesäpäiviä laittaen ruokaa ulkona, niin lasitettu kesäkeittiö on paras valinta. Lucia Lasipaviljonki on laadukas lasitettu kesäkeittiö, jossa pystyt nauttimaan maukkaista grilliherkuista sekä viettämään unohtumattomia hetkiä perheen tai ystävien kesken. Paviljongin koosta riippuen sisään mahtuu helposti ruokapöytä, kaasugrilli, keittolevy tai työtasot ruuanlaittoa varten.

Tarvittaessa teemme läpiviennit kattoon, jos lasipaviljonkiin halutaan puulämmitteinen takka tai grilli. Räätälöimme aina lasitetun kesäkeittiön asiakkaan vaatimusten mukaiseksi. Lattiaan asennettava hyttysverkko pitää hyönteiset poissa. Lasiset liukuovet voi avata tarpeen mukaan, jolloin pihakeittiöstä tulee mukavan avonainen.

Jos toiveissasi on lasitettu kesäkeittiö, ole meihin yhteydessä tai jätä tarjouspyyntö nettisivumme kautta. Meillä on pitkä kokemus laadukkaiden lasipaviljonkien rakentamisesta. Autamme mielellämme sinulle sopivan pihakeittiön suunnittelussa!

Tilaa lasitettu kesäkeittiö

Lucia Lasipaviljonki on kaunis lasitettu kesäkeittiö

Lucia Design valmistaa kauniita ja kestäviä lasipaviljonkeja, jotka toimivat erinomaisesti myös kesäkeittiönä. Valmistamme ja toimitamme asiakkaalle käyttövalmiin lasitetun kesäkeittiön asiakkaan valitsemillla ominaisuuksilla. Teemme tarvittavat läpiviennit mahdollisille savupiipuille, ja otamme toiveesi huomioon suunnitellessasi lasitettua kesäkeittiötä.

Erittäin vahvan rakenteen ansiosta lasitetun kesäkeittiön pystyy myös siirtämään paikasta toiseen. Turvalasi ja jämerä teräsrunko tekevät Lucia Designin lasipaviljongista turvallisen, joten kova tuuli tai sade ei haittaa tätä kestävää kesäkeittiötä. Teräs ja lasi ovat myös paloturvallisia materiaaleja.

 

Anne Paljakan lasipaviljonki toimii kesäkeittiönä

Kuvassa Anne Paljakan lasitettu kesäkeittiö. Tutustu Annen paviljonkiin tästä linkistä.

Pihakeittiöön on mahdollista valita erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla lasitettu kesäkeittiö voidaan muokata juuri asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Asiakas valitsee moderniin pihakeittiöön rungon värityksen, katon mallin, sävytetyn lasituksen, kaiuttimet tai sähköistyksen myötä pistorasiat esimerkiksi kylmälaitteita tai säteilylämmittimiä varten. Käyttömahdollisuuksia on useita ja kesäkeittiötä voi käyttää ympäri vuoden erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pihakeittiö ei vaadi huoltoa, ainoastaan siivousta.

Lasitettu kesäkeittiö on myös erinomainen paikka nauttia luonnosta. Keittiö kannatta sijoittaa aina pihan parhaimmalle paikalle, keskelle puutarhaa tai metsikköä, jolloin pystyt tarkkailemaan luontoa samaan aikaan kun kokkaat tai ruokailet.

Moderni kesäkeittiö sopii ruokailuun ja kokkaamiseen

Lasitettu kesäkeittiö on erinomainen paikka ruoan laittamiseen ulkona säältä suojassa. Lasitetussa ulkokeittiössä voit myös ruokailla, sillä tilaa on riittävästi ruokapöydälle ja tuoleille valitessasi käyttötarkoitukseesi sopivan kokoisen lasipaviljongin mallistostamme. Voit siis grillata kaasulla tai sähköllä ja tarjoilla tuoreen ruoan suoraan pöytään.

Moderniin kesäkeittiöön kannattaa valita sähköt jo tilausvaiheessa. Sähköistyksen kautta sinulle avautuu mahdollisuus käyttää samoja kodinkoneita lasitetussa keittiössäsi ulkona, kuin mitä voisit käyttää sisäkeittiössäsikin.

Varustelemalla lasipaviljonkisi jääkaapilla, voit varmistaa kylmien juomien saatavuuden myös gillaamisen ja kokkaamisen yhteydessä.

Kestävä katto suojaa keittiötä lumelta ja jäältä, joten sisätilat pysyvät kuivina, eikä sinun tarvitse siirtää kalusteita talveksi erilliseen varastoon. Kesäkeittiöön on saatavilla myös lämmittimiä, led-valaistus ja muita lisätarvikkeita. Voit siis halutessasi suunnitella lasitetusta kesäkeittiöstä sellaisen, että ulkona kokkaaminen ja ruokailu voi jatkua pitkälle syksyyn saakka, lähes läpi talven.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

iso lucia lasipaviljonki veden äärellä

Lasitetut kesäkeittiöt eri kokoisina

Lucia Designin lasitettuja kesäkeittiöitä saa neljässä eri koossa. Voit siis valita omaan käyttötarkoitukseesi sopivan kokoisen lasitetun keittiön. Isompaan pihakeittiöön mahtuu suurempikin ruokailuryhmä, joten tilanpuute ei estä isoakaan ryhmää ruokailemasta ulkona yhdessä ja nauttimasta samalla kauniista ympäristöstä säältä suojassa.

Lucia Lasipaviljongin koot

  • 9,9 m²
  • 13,1 m²
  • 16,4 m²
  • 19,5 m²
  • Omat mitat
Lucia_Lasipaviljonki_Kevätmessut_2019_Messukeskuksessa_Helsingissä_

Valitse siis oman tyylisi muokainen ja sopivan kokoinen paviljonki haluamillasi ominaisuuksilla. Lasitettuja kesäkeittiöitä saa aumakatolla, pulpettikatolla sekä tasakatolla varustettuna. Yleisimmin katto on karkaistua turvalasia, mutta halutessasi Lucia voidaan valmistaa esimerkiksi huopakattoisena. Asiakas voi valita myös halutessaan antisun suojatun lasin, jolloin auringon valon, lämpöenergian ja UV:n vaikutukset pienenevät. 

Savon Lasituote valmistaa lasitetut kesäkeittiöt vahvalla asiantuntemuksella ja kokemuksella. Laadukkaat tuotteemme ovat Suomessa suunniteltuja ja rakennettuja. Valmistus tapahtuu Iisalmessa. Toimitusaikamme lasitetulle kesäkeittiölle on noin 8-10 viikkoa.

Tilaa laadukas pihakeittiö lasiseinillä

Lasitettu kesäkeittiö on erinomainen hankinta talon, mökin tai taloyhtiön pihaan, koska pihakeittiö on hyvä paikka viettää mukavaa aikaa ystävien kesken ja pitää juhlia. Samalla pääset nauttimaan luonnosta läpinäkyvien lasiseinien ansiosta.

Lucia lasipaviljonkeja on saatavilla kolmella erilaisella katolla sekä neljän kokoisena. Erilaisia yhdistelmiä on siis yhteensä 12, joten valinnanvaraa löytyy! Lisäksi asiakas voi valita haluamansa lisätarvikkeet, jotta lasitettu kesäkeittiö olisi juuri sinun käyttöösi sopiva.

 

Ota yhteyttä lasitetusta kesäkeittiöstä

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851