LASISAUNA

YLELLINEN ELÄMYSINNOVAATIO

Design from Finland merkki

Luo pihallesi ripaus ylellisyyttä Lucia Lasisaunalla

Kevätmessuilla 2024 ensiesittelynsä sai Lucia Designin peililasinen
elämysinnovaatio, Lucia Lasisauna.

“Lucia Lasisauna on peililasinen elämyssauna, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Saunassa voit rentoutua lauteilla ja samalla nauttia 360° ympäröivästä maisemasta. Peililasi estää näkymän sisälle ja sauna sulautuu uskomattoman kauniilla tavalla luontoon. Peilipinta luo saunojalle ainutlaatuisen yksityisyyden tunteen samalla kun voi nauttia ympäröivästä luonnosta,”

sanoo Lucia Lasisaunan suunnittelija, yrittäjä Kari-Matti Ruhanen.

 

Elämyssauna on nopeasti käyttöönotettavissa, sillä se toimitetaan kiuaskiviä vaille valmiina. Tarjoamme myös toimituksen ja asennuksen kohteeseesi Manner-Suomessa*.

MONIPUOLISET VAIHTOEHDOT

Saunan vakioala on 7 m2. Oleskelutilan pituutta kasvattamalla saadaan tilaan lisäneliöitä aina 3 m2 :stä 13 m2:n saakka. Karkaistusta turvalasista (6/8 mm) valmistettu lasisauna rakentuu tyylikkään teräsrungon varaan.

Rungon sävyjä on valittavissa kolme ajatonta värivaihtoehtoa: harmaa (RAL7024), musta (RAL9005) ja valkoinen (RAL9010). Rungolle on myös mahdollista valita lisävarusteena erikoisväri RAL-värikartasta.

Myös turvalasien sävyjä on valittavissa viisi eri sävyä, aina kirkkaasta vakiolasista suosittuun Spy-peililasiin.

LAATU, JOKA NÄKYY

Tyylikkään lasisaunan viimeistelty kädenjälki jatkuu myös sisätiloissa; lauteet valmistetaan suomalaisen AB-Woodin laadukkaasta tervalepästä ja lattiamateriaaliksi on valittavissa kauniisti ikääntyvää lehtikuusta tai kestopuuta. Lisäksi lasisauna on varustettu sulkupellisellä Siro Unique -savupiipulla ja saunojaa hemmottelee näyttävän Loimu-puukiukaan lempeät löylyt. Kiuas lämmitetään kätevästi pukuhuoneen puolelta.

LISÄVARUSTEET

Lucia Lasisauna on helposti lukittavissa painosalpalukituksen sekä Abloy Classicin ulkopuolisen lukon avulla. Lisävarusteina saatavilla mm. sähköistys, säteilylämmitin, hyönteissuojaovet, rullaverhot sekä termomatot. 

Lataa Lucia Lasisauna esite tästä!

 

 

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851