Lucia Lasipaviljonki | Lucia Design

LASIPAVILJONKI

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Luo oma Lucia Lasipaviljonkisi

Lucia Lasipaviljonki on ylellinen ja kestävä kotimainen designtuote, joka kruunaa jokaisen pihan. Teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu paviljonki sulautuu osaksi ympäröivää maisemaa ja palvelee erilaisia käyttötarkoituksia yhdessäolosta sääsuojaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Lucia Lasipaviljongin mallistosta löydät aina ympäristöösi sopivan vaihtoehdon, sillä perinteisen aumakattoisen lisäksi tarjolla on myös pulpetti- ja tasakattoiset vaihtoehdot.

Esteetön 360° -näkymä | 4 avautuvaa liukuoviseinää | Kustomoitava sisustus ja varustelu

 Lucia Lasipaviljonki toimitetaan tilauksen yksityiskohtia myöten viimeisteltynä asiakkaan osoittamaan paikkaan ja se on heti sellaisenaan käyttövalmis. Erittäin vahva teräsrunko ja toimitukseen sisältyvät säätöjalat mahdollistavat tarvittaessa rakennuksen siirron, jos käyttötarkoitus myöhemmin muuttuu. Lucia Lasipaviljongille riittää routimaton perusta.

 

Tutustu mallistoon alla

LUCIA LASIPAVILJONKI -MALLISTO

Valitse sinua kiinnostava Lasipaviljonki ja räätälöi omaan makuusi sopiva piharakennus.

LASIPAVILJONKI-TOTEUTUKSIA

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

 “Lucia Lasipaviljonki on timantti – laadukas, ajaton ja käytännöllinen. Taivas, pihapuut ja tummuva ilta näyttävät kauniilta joka suuntaan avautuvien lasien läpi. Lucia on koriste puutarhassamme.”

Anne Paljakka

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Suomessa ei ole yhtenäistä lupakäytäntöä, joten asia kannattaa aina varmistaa paikkakunnan viranomaiselta. Käytännöt vaihtelevat eri paikkakunilla. Sinun kannattaa kysyä kunnan rakennusvalvontavirastosta. Viime kädessä rakennusvalvonta päättää tapauskohtaisesti, tarvitaanko ja millainen lupa. Vaihtoehdot ovat rakennuslupa, toimenpidelupa tai ilmoitusmenettely. Esim. Vantaalla ei tarvittane alle 20m2 huvimajalle mitään lupaa.

 

Maaperän mukaan tehdyt, hyvät liikkumattomat perustukset. Perustustapoja ovat mm. pilari, laatta ja ruuvi.

 

Lucia-Lasipaviljonki tuodaan kuorma-autolla käyttövalmiina ja kokonaisena paikalle, se nostetaan kuorma-auton nosturilla valmiin perustuksen päälle. Toimitus edellyttää kuorma-autolla pääsyn perustuksen lähelle.

Lucia-Lasipaviljonki toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina. Myös kuljetus ja asennus (n. 1500 euroa) sisältyvät hintaan Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille nostoetäisyydelle. Lasipaviljongin runko ja kattorakenteet ovat lujaa terästä, karkaistua lasia oleva liukulasitus alumiinirungolla joka puolella, valinnan mukainen lattiapäällyste (kestopuu vakiona), lasiovien lukitus valmiina. Samoin hyttyssuojat ovat kattohuuvassa ja lattian alla vakiovarusteena. Asiakkaan halutessa asennamme sähköistyksen ja lämpösäteilijät valmiiksi.

Useimmiten huvimajan hinnan lisäksi on maksettava erikseen perustustöistä ja kivijalasta, rahdista ja pystytyksestä. Lisäksi pitää tehdä pintakäsittely ja vesikate, jotka myös maksavat. Kun hankit Lucia-Lasipaviljongin, pääset helpolla ja nämä kaikki sisältyvät jo hintaan.

Rahoituksella maksat helposti itselle sopivissa osissa. Tutustu tarjoamiimme rahoitusmahdollisuuksiin ja hae rahoitus täältä.

Toimitusajat riippuvat sesongista. Pääsääntöisesti toimitusaika tilauksesta on viidestä kahdeksaan viikkoa. Seuraavan kesän parhaat tilausajat varataan jo talvella.

Perusmalleihin suosittelemme kaasu- tai sähkögrilliä tai bioetanoolitakkaa. Muutoin teemme erilliset läpiviennit. Painavampia tulisijoja käytettäessä perustukset tehdään tulisijan painon mukaan.

Kyllä voi. Otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet, Jokainen Lucia-lasipaviljonki on tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaiseksi.

1. Sen kaikki seinät aukeavat – lisää käyttömahdollisuuksia. Saat lisätilaa siltä puolelta miltä haluat. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat. Voit lukituksella säädellä kulkureitit haluamiksesi.
2. Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, et tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.
3. Lucia- Lasipaviljonki on helppo hankinta. Toiveittesi mukainen Lucia-Lasipaviljonki tuodaan valmiina, nostetaan ja asennetaan paikoilleen.
4. Se on heti valmis otettavaksi käyttöön.
5. Lucia-Lasipaviljongin ajaton tyylikkyys ja design parantavat pihasi ulkonäköä ja nostaa kiinteistösi arvoa.
6. Jos joskus haluat, voit siirtää lasipaviljongin toiseen paikkaan. Se kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena toiseen paikkaan.

Kotimainen. Lucia-Lasipaviljongit valmistetaan Suomessa, suomalaisista materiaaleista.

Moderni ja tyylikäs design tuote.

Monikäyttöinen. Lucia-Lasipaviljonkia voi käyttää viihtyisänä toisena olohuoneena, yhteisenä ruokailupaikkana, kesäisenä makuuhuoneena ja vieraiden ylistämänä yöpymispaikkana, pihakeittiönä, grillikatoksena, työhuoneena tai miten haluat.

Suomen sääolosuhteet ja talven lumikuormat kestävä.

Laadun taustalla vankka lasi- ja metallialan asiantuntemus ja kokemus.

Räätälöintimahdollisuus asiakkaan toiveiden mukaan.

Esteettömyys, liukuseinät avautuvat kaikkiin neljään suuntaan.

Asiakkaan näkökulmasta nopea ja helppo hankinta, koska rakennus toimitetaan valmiina paikalleen. Mikäli kuorma-autolla ei päästä 20 m päähän, vaihtoehtona on isompi nosturi nostoon aina 35m saakka tai kokoamme paikan päällä valmiiksi. Perustukseksi riittävät routivalla alustalla esim, ruuvipaalut, jotka voidaan asentaa asennuksen yhteydessä.

Heti käyttöön. Lucia- Lasipaviljongin asennus kestää yleensä noin tunnin.

Hinnassa huomioitava: RAHTIVAPAA toimitus ja asennus paikalleen Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille. Säästöä syntyy myös perustamiskustannuksissa.

Huoltovapaa, tarvitsee vain ikkunanpesua joskus.

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851