LASIPAVILJONKI

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Tutustu Lucia Lasipaviljonki® -mallistoon

Lucia Lasipaviljonki® on ylellinen ja kestävä kotimainen designtuote, joka kruunaa jokaisen pihan. Teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu paviljonki sulautuu osaksi ympäröivää maisemaa ja palvelee erilaisia käyttötarkoituksia yhdessäolosta sääsuojaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Lucia Lasipaviljonki® -mallistosta löydät aina ympäristöösi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme erilaisia kattomalleja, jotka sopivat erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista:

Lucia Lasipaviljonki® -mallisto kattomallin mukaan:

Tutustu aumakattoisiin lasipaviljonkeihin

Tutustu pulpettikattoisiin lasipaviljonkeihin

                                              Tutustu tasakattoisiin lasipaviljonkeihin                                                                                       Tasakattoiset lasipaviljongit tarjoavat minimalistisen ja selkeän ilmeen.

        Kustomoi Lucia Lasipaviljonki® mielesi mukaan

 

Esteetön 360° -näkymä | 4 avautuvaa liukuoviseinää | Kustomoitava sisustus ja varustelu

 Lucia Lasipaviljonki toimitetaan tilauksen yksityiskohtia myöten viimeisteltynä asiakkaan osoittamaan paikkaan ja se on heti sellaisenaan käyttövalmis. Erittäin vahva teräsrunko ja toimitukseen sisältyvät säätöjalat mahdollistavat tarvittaessa rakennuksen siirron, jos käyttötarkoitus myöhemmin muuttuu. Lucia Lasipaviljongille riittää routimaton perusta.

Lataa esite 

Aumakattoiset Lasipaviljongit

Pulpettikattoiset Lasipaviljongit

Tasakattoiset Lasipaviljongit

Kustomoitu Lasipaviljonki

Lucia Lasipaviljonki ja argentiinalainen grilli

lucia design pulpettikattoinen lasipaviljonki 3x5m

Lasipaviljonki kruunaa pihasi

Lucia Lasipaviljonki sopii omakotitalon, taloyhtiön tai kesämökin pihaan rentoutumispaikaksi. Käyttötarkoituksia paviljongille löytyy runsaasti, joten voit käyttää luovuuttasi, kun mietit paviljongille paikkaa. Polttomaalatusta teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu lasipaviljonki on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Paviljonki on ulkonäöltään kaunis sekä rakenteeltaan erittäin kestävä.

Monipuolinen ja viihtyisä lasipaviljonki sopii pihan kauneimmalle paikalle. Voit valita sinulle sopivan paviljongin neljästä eri vakiokokoisesta vaihtoehdosta (10 m², 13 m², 16 m², 19,5 m²) tai lasipaviljonki voidaan valmistaa mittojesi mukaan.


Sopivan kokoinen lasipaviljonki tai lasitettu pergola löytyy siis joka tarkoitukseen. Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä sinulle paras ratkaisu! 

Tilaa lasipaviljonki

Premium lasipaviljongin monipuoliset käyttömahdollisuudet


Lucia Lasipaviljonki palvelee erilaisia käyttötarkoituksia yhdessäolosta sääsuojaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

 
Lasipaviljonkia käytetään viihtyisänä oleskelupaikkana omakotitalon tai kesämökin pihassa. Käyttömahdollisuuksia on hyvin paljon, sillä lasinen paviljonkimme on vakaa ja kestävä. Voit sulkea tai avata liukuovet joka puolelta sään tai mielesi mukaan. Vain mielikuvitus on rajana lasitetun pergolan käytölle.


Lasipaviljonki on tehty kestämään siirrot ja sitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Se kuljetetaan nosturiautolla ja nostetaan vaikkapa kerrostalon katolle tai puiden yli rivitalon sisäpihalle. 

 Lasipaviljongin käyttömahdollisuudet yksityisille

 • Ruokailutila 
 • Kesäkeittiö tai grillikatos 
 • Toinen olohuone  
 • Inspiroiva etätyöpiste 
 • Poreammetarkoitus 
 • Rentoutumispaikka pihan tai rannan yhteyteen 
 • Lasitettu pergola
 • Joogasali jne. 

 

Lasipaviljongin käyttömahdollisuudet suunnittelijoille

 • Julkiset ympäristöt 
 • Puistot 
 • Taloyhtiöiden yhteispihat 
 • Yksityiskohteet 
 • Yrityskiinteistöt 

Lasipaviljongin käyttömahdollisuudet yrityksille

 • Kokous- tai inspiroiva opetustila 
 • Hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden tyylikäs lisätila tai anniskelualue 
 • Tapahtuma- ja juhlatila 
 • Siirrettävä esittely- tai näyttelytila 
 • Viihtyisä henkilöstön taukotila ulkona 
 • Levähdyspaikkana golfkentillä ja puistoissa 
 • Hoivakotien virkistäytymispaikka 

 

Lucia Lasipaviljonki on laadukas valinta ja se soveltuu moneen eri tarkoitukseen. Se sopii rentoutumispaikaksi omakotitalon pihaan, mutta toimii myös toiminnallisena yhteisenä ajanviettopaikkana taloyhtiöille.


Lasihuoneen joka puolelta avautuvat liukuovet mahdollistavat hyvin monipuolisen käytön eri toimialojen tarpeisiin. Myös kokoukset ja tapaamiset voit järjestää viihtyisässä lasisessa tilassa samalla nauttien ympäröivästä luonnosta. Lattiassa oleva hyttysverkko varmistaa, että itikat eivät pääse häiritsemään.

 

 

lucia design tasakattoinen lasipaviljonki 3x5m

Lucia Lasipaviljonki on kotimainen design-tuote

Jokainen Lucia Lasipaviljonki valmistetaan yksilöllisesti Iisalmen tehtaalla alusta loppuun saakka ja se toimitetaan nosturiautolla suoraan kohteeseen avaimet käteen -periaatteella.


Lucia Lasipaviljongille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland –merkit. Lasipaviljongin valmistuksesta vastaavat aina osaavat ammattilaiset.

 

Lucia Lasipaviljongin rakenne on erittäin kestävä. Sen runko on polttomaalattua terästä ja lasinen katto sekä liukulasiseinät ovat karkaistua turvalasia. Jäykän rakenteen ansiosta paviljonki kestää lumikuormaa, siirtelyä ja pohjolan sääolosuhteet. Lukkanin liukulasijärjestelmä on CE-merkitty ja testattu VTT:llä.


Lucia Lasipaviljongin yksi parhaista lisävarusteista on sähköistys. Se lisää toiminnallisuutta ja on tyylikkäästi toteutettu siten, että kaapelit ovat piilossa rungon sisällä.

Lucia Lasipaviljongin toimitus vaiheittain 

 • Tutustu eri vaihtoehtoihin Lucia Designin sivuilla 
 • Valitse lasipaviljonkisi koko, kattomalli, rungon väri, lasisävyt, lattiamateriaalit ja muut lisävarusteet 
 • Ota yhteyttä Lucia Designiin ja kerro toiveistasi 
 • Tarkista kuntasi rakennusvalvonnasta mahdolliset lupa-asiat 
 • Paviljonki vaatii routimattoman perustan 
 • Lasipaviljongin toimitusaika on noin 8-10 viikkoa 
 • Lasipaviljonki toimitetaan kohteeseen nosturiautolla. Valmis rakennus nostetaan suoraan perustuksille ja säädetään säätöjaloista vaateriin.

Miksi valita Lucia Lasipaviljonki?


Lasipaviljonki on ainutlaatuinen piharakennus, sillä sen eri käyttömahdollisuudet ja ominaisuudet tekevät siitä monipuolisen 

1. Lucia Lasipaviljongin kaikki seinät ovat liukuovia. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat. Voit lukituksella säädellä kulkureitit haluamiksesi.

2. Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, sinun ei tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.

3. Lucia- Lasipaviljonki on helppo hankinta. Toiveittesi mukainen Lucia-Lasipaviljonki tuodaan valmiina, nostetaan ja asennetaan paikoilleen. Pihamaata ei tarvitse muokata juuri ollenkaan, sillä paviljongin voi asettaa betonilaattojen päälle. Routivaan savimaahan suosittelemme asentamaan esimerkiksi ruuvipaalut.

 

4. Lasipaviljonki on heti valmis otettavaksi käyttöön, joten pääset nauttimaan maisemista nopeasti paviljongin saapumisen jälkeen. Kuljetus asiakkaalle sisältyy paviljongin hintaan.

5. Lucia-Lasipaviljongin ajaton tyylikkyys ja design parantavat pihasi ulkonäköä ja todennäköisesti nostavat myös kiinteistösi arvoa.

6. Jos joskus haluat, voit siirtää lasipaviljongin toiseen paikkaan. Lujasta teräksestä ja turvalasista rakennettu rakennus kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena. Siirrettävyys antaa myös mahdollisuuksia paviljongin sijoittamiseen, sillä sen voi nostaa vaikkapa kerrostalon katolle tai rivitalon sisäpihalle.


7.
Kattavat lisävarusteet antavat mahdollisuuden muokata paviljongin toiveittesi mukaan

Optimoi lasipaviljonkisi käyttöaste lisävarusteilla

Lasipaviljonki kustomoidaan asiakkaan tarpeiden ja valintojen mukaan. Sähköistyksen lisäksi lämmitys on yksi suosituimmista lisävarusteista. Kiskoilla liukuvan hyönteissuojaoven ansiosta hyönteiset pysyvät poissa paviljongista ja ilmavirta pääsee sisään. Lisävarusteista voit valita harmaan tai pronssin antisun lasituksen. Antisun vähentää sisälle tulevaa auringon valoa, lämpöenergiaa ja UV-säteilyä.

Lisävarusteet

 • Sähköistys (kytkimet ja pistorasiat)  
 • Lämmittimet 
 • Sävytetyt lasitukset 
 • Hyönteissuojaovet 
 • Läpiviennit lasikattoon 
 • Led -valot 
 • Genelec -kaiuttimet 
 • Apollo Rulla- ja Screenverhot 
 • Lunawoodin lämpöpuulattia tai TWPC lämpöpuukomposiitti 
 • Lattiamateriaali valinnan mukaan 
 • Kattomateriaali valinnan mukaan

 

Valinnanvaraa on paljon, joten lasipaviljonki voidaan muokata jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Voit siis valita lisävarusteet käyttötarkoituksen ja mieltymyksesi mukaan. Lasikaton kautta ylläsi on taivasnäkymä, mutta voit myös valita kattoon jonkun muun kattomateriaalin.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tutustu laajaan valikoimaan

Lucia Lasipaviljongin valikoimasta löytyy auma-, pulpetti- ja tasakattoiset mallit, jotka palvelevat monipuolisesti erilaisia käyttöympäristöjä. Lasipaviljonkia on saatavana neljää eri vakiokokoa (9,9 m², 13,1 m², 16,4 m² ja 19,5 m²). Lisäksi valmistamme lasipaviljonkeja myös mittatilauksena. Lasiset paviljongit toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös kattavan valikoiman lisävarusteita, joiden avulla lasihuone tai lasitettu pergola voidaan räätälöidä juuri halutunlaiseksi.


Jos arvostat premium-laatua ja ajatonta tyylikkyyttä, valintasi on Lucia Lasipaviljonki. 

Kysy lisää lasipaviljongeista

 

Tiedoksi asiakkaillemme:

Lucia Lasipaviljonki on rekisteröity tuotemerkki. Rekisteröinti on voimassa kansallisesti ja se antaa meille oikeuden käyttää nimeä "Lucia- Lasipaviljonki"  tuotekategorioissa. Tuotemerkin rekisteröintinumero on 264614. Tämä takaa tuotteidemme alkuperän ja laadun ja antaa teille lisävarmuutta valitessanne Lucia Lasipaviljonki - tuotteita.

LASIPAVILJONKI-TOTEUTUKSIA

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

 “Lucia Lasipaviljonki on timantti – laadukas, ajaton ja käytännöllinen. Taivas, pihapuut ja tummuva ilta näyttävät kauniilta joka suuntaan avautuvien lasien läpi. Lucia on koriste puutarhassamme.”

Anne Paljakka

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Suomessa ei ole yhtenäistä lupakäytäntöä, joten asia kannattaa aina varmistaa paikkakunnan viranomaiselta. Käytännöt vaihtelevat eri paikkakunilla. Sinun kannattaa kysyä kunnan rakennusvalvontavirastosta. Viime kädessä rakennusvalvonta päättää tapauskohtaisesti, tarvitaanko ja millainen lupa. Vaihtoehdot ovat rakennuslupa, toimenpidelupa tai ilmoitusmenettely. Esim. Vantaalla ei tarvittane alle 20m2 huvimajalle mitään lupaa.

 

Maaperän mukaan tehdyt, hyvät liikkumattomat perustukset. Perustustapoja ovat mm. pilari, laatta ja ruuvi.

 

Lucia-Lasipaviljonki tuodaan kuorma-autolla käyttövalmiina ja kokonaisena paikalle, se nostetaan kuorma-auton nosturilla valmiin perustuksen päälle. Toimitus edellyttää kuorma-autolla pääsyn perustuksen lähelle.

Lucia-Lasipaviljonki toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina. Myös kuljetus ja asennus (n. 1500 euroa) sisältyvät hintaan Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille nostoetäisyydelle. Lasipaviljongin runko ja kattorakenteet ovat lujaa terästä, karkaistua lasia oleva liukulasitus alumiinirungolla joka puolella, valinnan mukainen lattiapäällyste (kestopuu vakiona), lasiovien lukitus valmiina. Samoin hyttyssuojat ovat kattohuuvassa ja lattian alla vakiovarusteena. Asiakkaan halutessa asennamme sähköistyksen ja lämpösäteilijät valmiiksi.

Useimmiten huvimajan hinnan lisäksi on maksettava erikseen perustustöistä ja kivijalasta, rahdista ja pystytyksestä. Lisäksi pitää tehdä pintakäsittely ja vesikate, jotka myös maksavat. Kun hankit Lucia-Lasipaviljongin, pääset helpolla ja nämä kaikki sisältyvät jo hintaan.

Rahoituksella maksat helposti itselle sopivissa osissa. Tutustu tarjoamiimme rahoitusmahdollisuuksiin ja hae rahoitus täältä.

Toimitusajat riippuvat sesongista. Pääsääntöisesti toimitusaika tilauksesta on viidestä kahdeksaan viikkoa. Seuraavan kesän parhaat tilausajat varataan jo talvella.

Perusmalleihin suosittelemme kaasu- tai sähkögrilliä tai bioetanoolitakkaa. Muutoin teemme erilliset läpiviennit. Painavampia tulisijoja käytettäessä perustukset tehdään tulisijan painon mukaan.

Kyllä voi. Otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet, Jokainen Lucia-lasipaviljonki on tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaiseksi.

1. Sen kaikki seinät aukeavat – lisää käyttömahdollisuuksia. Saat lisätilaa siltä puolelta miltä haluat. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat. Voit lukituksella säädellä kulkureitit haluamiksesi.
2. Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, et tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.
3. Lucia- Lasipaviljonki on helppo hankinta. Toiveittesi mukainen Lucia-Lasipaviljonki tuodaan valmiina, nostetaan ja asennetaan paikoilleen.
4. Se on heti valmis otettavaksi käyttöön.
5. Lucia-Lasipaviljongin ajaton tyylikkyys ja design parantavat pihasi ulkonäköä ja nostaa kiinteistösi arvoa.
6. Jos joskus haluat, voit siirtää lasipaviljongin toiseen paikkaan. Se kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena toiseen paikkaan.

Kotimainen. Lucia-Lasipaviljongit valmistetaan Suomessa, suomalaisista materiaaleista.

Moderni ja tyylikäs design tuote.

Monikäyttöinen. Lucia-Lasipaviljonkia voi käyttää viihtyisänä toisena olohuoneena, yhteisenä ruokailupaikkana, kesäisenä makuuhuoneena ja vieraiden ylistämänä yöpymispaikkana, pihakeittiönä, grillikatoksena, työhuoneena tai miten haluat.

Suomen sääolosuhteet ja talven lumikuormat kestävä.

Laadun taustalla vankka lasi- ja metallialan asiantuntemus ja kokemus.

Räätälöintimahdollisuus asiakkaan toiveiden mukaan.

Esteettömyys, liukuseinät avautuvat kaikkiin neljään suuntaan.

Asiakkaan näkökulmasta nopea ja helppo hankinta, koska rakennus toimitetaan valmiina paikalleen. Mikäli kuorma-autolla ei päästä 20 m päähän, vaihtoehtona on isompi nosturi nostoon aina 35m saakka tai kokoamme paikan päällä valmiiksi. Perustukseksi riittävät routivalla alustalla esim, ruuvipaalut, jotka voidaan asentaa asennuksen yhteydessä.

Heti käyttöön. Lucia- Lasipaviljongin asennus kestää yleensä noin tunnin.

Hinnassa huomioitava: RAHTIVAPAA toimitus ja asennus paikalleen Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille. Säästöä syntyy myös perustamiskustannuksissa.

Huoltovapaa, tarvitsee vain ikkunanpesua joskus.

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851

Jokisalo Consulting
Myyntiedustaja
jokisalo.consulting@icloud.com
+358 44 249 2699