Lucia Lasipaviljonki | Lucia Design

LASIPAVILJONKI

ELÄMYSTILAT VAPAA-AIKAAN

Design from Finland merkki

Luo oma Lucia Lasipaviljonkisi

Lucia Lasipaviljonki on ylellinen ja kestävä kotimainen designtuote, joka kruunaa jokaisen pihan. Teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu paviljonki sulautuu osaksi ympäröivää maisemaa ja palvelee erilaisia käyttötarkoituksia yhdessäolosta sääsuojaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Lucia Lasipaviljongin mallistosta löydät aina ympäristöösi sopivan vaihtoehdon, sillä perinteisen aumakattoisen lisäksi tarjolla on myös pulpetti- ja tasakattoiset vaihtoehdot.

Esteetön 360° -näkymä | 4 avautuvaa liukuoviseinää | Kustomoitava sisustus ja varustelu

 Lucia Lasipaviljonki toimitetaan tilauksen yksityiskohtia myöten viimeisteltynä asiakkaan osoittamaan paikkaan ja se on heti sellaisenaan käyttövalmis. Erittäin vahva teräsrunko ja toimitukseen sisältyvät säätöjalat mahdollistavat tarvittaessa rakennuksen siirron, jos käyttötarkoitus myöhemmin muuttuu. Lucia Lasipaviljongille riittää routimaton perusta.

 

lucia design pulpettikattoinen lasipaviljonki 3x5m

Lasipaviljonki on pihan kaunein paikka

Lucia Lasipaviljonki sopii omakotitalon, taloyhtiön tai kesämökin pihaan rentoutumispaikaksi. Käyttötarkoituksia paviljongille löytyy runsaasti, joten voit käyttää luovuuttasi, kun mietit paviljongille paikkaa. Turvalasista ja teräsrungosta valmistettu lasipaviljonki on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Paviljonki on ulkonäöltään kaunis sekä rakenteeltaan hyvin kestävä.

Monipuolinen ja viihtyisä lasipaviljonki sopii pihan kauneimmalle paikalle. Voit valita sinulle sopivan paviljongin neljästä eri vakiokokoisesta vaihtoehdosta ( 9,9m²:stä 19,5m²:een) tai lasipaviljonki voidaan valmistaa mittojesi mukaan. Sopivan kokoinen lasipaviljonki löytyy siis joka tarkoitukseen. Ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä sinun käyttöösi sopivin paviljonki!

Tilaa lasipaviljonki

Tutustu mallistoon alla

 

LUCIA LASIPAVILJONKI -MALLISTO

Valitse sinua kiinnostava Lasipaviljonki ja räätälöi omaan makuusi sopiva piharakennus.

Minkälaiseen käyttöön lasipaviljonki sopii?


Lucia Lasipaviljonkia voidaan käyttää oleskelupaikkana talon tai mökin pihassa. Käyttömahdollisuuksia on paljon, sillä lasinen paviljonkimme on vakaa ja kestävä Joka puolelta voit sulkea tai avata liukuovet sään tai mielesi mukaan. Tämä lisää käyttömahdollisuuksia, vain  mielikuvitus on rajana käytölle. Lasipaviljonki on tehty kestämään siirrot ja se on helppo liikutella paikasta toiseen, sillä sen voi nostaa kuorma-auton lavetille.

 Lasipaviljongin käyttömahdollisuudet

 • suojaisa yhteinen oleskelutila
 • Huvimaja
 • Työhuone
 • Toinen olohuone
 • Rauhoittumispaikka
 • Ruokailu- ja grillauspaikka
 • Kokoustila
 • Anniskelualue
 • Myymälä tai koju
 • Paikka luonnon tarkkailuun
 • Mitä ikinä keksitkään

 

Laadukas Lucia Lasipaviljonki on erinomainen hankinta, koska se soveltuu niin moneen eri tarkoitukseen. Se sopii rentoutumispaikaksi omakotitalon pihaan, mutta se toimii myös vaikkapa ajanviettopaikkana taloyhtiön pihalla.

Lasihuone on kannattava hankinta myös yrityksille, koska se voi toimia esimerkiksi kahvilana tai anniskelualueena. Kokoukset ja tapaamiset voit järjestää viihtyisässä lasisessa paviljongissa samalla nauttien ympäröivästä luonnosta.

 

 

lucia design tasakattoinen lasipaviljonki 3x5m

Lucia Lasipaviljonki verrattuna muihin paviljonkeihin 

Lucia Lasipaviljonki on muihin paviljonkeihin verrattuna todella jämerä sekä kestävä rakenteeltaan. Monien paviljonkien rungot valmistetaan puusta tai alumiinista, mutta Lucia paviljongit rakennetaan vankan teräsrungon ympärille. Vahvan rakenteen ansiosta paviljonki kestää siirtelyä ja sääilmiöitä.

 

Teräsrungon ja turvalasin avulla saavutetaan kestävä rakenne, joka on turvallinen siirtää paikasta toiseen. Kestävyydestä kertoo myös pitkä käyttöikä, Lucia Designin lasipaviljongit kestävät käytössä kymmeniä vuosia.

Lucia Lasipaviljonkiin  voidaan  asentaa sähköt, jolloin johdot vedetään paviljongin teräsrakenteen sisään.

Ainutlaatuinen piharakennus


Lasipaviljonki on ainutlaatuinen piharakennus, sillä sen eri käyttömahdollisuudet ja ominaisuudet tekevät siitä monipuolisen 

1. Paviljongin kaikki seinät ovat liukuovia. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat. Voit lukituksella säädellä kulkureitit haluamiksesi.

2. Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, sinun ei tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.

3. Lucia- Lasipaviljonki on helppo hankinta. Toiveittesi mukainen Lucia-Lasipaviljonki tuodaan valmiina, nostetaan ja asennetaan paikoilleen. Pihamaata ei tarvitse muokata juuri ollenkaan, sillä paviljonkin voi asettaa betonilaattojen päälle. Routivaan savimaahan suosittelemme asentamaan esimerkiksi ruuvipaalut.

 

4. Lasipaviljonki on heti valmis otettavaksi käyttöön, joten pääset nauttimaan maisemista nopeasti paviljonkin saapumisen jälkeen. Kuljetus asiakkaalle sisältyy paviljonkin hintaan.

5. Lucia-Lasipaviljongin ajaton tyylikkyys ja design parantavat pihasi ulkonäköä ja todennäköisesti nostavat myös kiinteistösi arvoa.

6. Jos joskus haluat, voit siirtää lasipaviljongin toiseen paikkaan. Se kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena. Siirrettävyys antaa myös mahdollisuuksia paviljonkin sijoittamiseen, sillä sen voi nostaa vaikkapa kerrostalon katolle tai rivitalon sisäpihalle.

Paviljongin muokkaus omaan makuun sopivaksi

Lasipaviljonkia pystyy muokkaamaan helposti omaan makuun sopivaksi. Yksi suosituimmista lisävarusteista on sähköistyksen lisäksi kiskoilla liukuva hyönteissuojaovi.  Hyönteiset pysyvät poissa paviljongista ja ilmavirta pääsee sisään lasihuoneeseen. Paviljonkiin voi valita myös antisun-suojatut lasit, jotka vähentävät sisälle tulevaa auringon valoa, lämpöenergiaa ja UV-säteilyä.

Lisävarusteet asennettuna

 • Sävytetyt lasitukset
 • Sähköistys (kytkimet ja pistorasiat) 
 • Säteilylämmittimet
 • Led -valot
 • Hyönteissuojaovet
 • Genelec -kaiuttimet
 • Häikäisysuojat
 • Läpiviennit lasikattoon
 • Vapaasti valittava lattiamateriaali
 • Vapaasti valittava kattomateriaali

 

Valinnanvaraa on paljon, joten lasipaviljonki voidaan muokata jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Voit siis valita lisävarusteet käyttötarkoituksen ja mieltymyksesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lumenkestävä paviljonki

Lasipaviljonkimme kestävät lunta ja pakkasta, mitä suomalaiselta laatutuotteelta sopiikin odottaa. Pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut lasipaviljongit kestävät lumikuorman katon päällä. Tasakattoinen lasipaviljonki kannattaa kuitenkin puhdistaa lumesta säännöllisesti, sillä tasaisen katon lumenkantavuus on pienempi kuin aumakattoisen tai pulpettikattoisen paviljongin.

Lasihuoneeseen on mahdollista tilata myös lämmittimet, jolloin kesäsi alkaa aikaisemmin ja päättyy myöhemmin. Pystymme asentamaan lasipaviljonkiin myös lattialämmityksen, jos asiakas haluaa.


Tutustu laajaan valikoimaan

Valmistamme lasipaviljonkeja aumakatolla, pulpettikatolla ja tasakatolla. Jokaisesta mallista on saatavilla neljä erilaista vakiokokoa (9,9m² , 13,1m² , 16,4m²  ja 19,5m² ), joten yhteensä perusmalleja on 12. Lasiset paviljongit toteutetaan aina asiakkaan mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Lucia Design tarjoaa myös kattavan valikoiman lisävarusteita, joiden avulla lasihuone voidaan räätälöidä juuri halutunlaiseksi.

Jos siis tarvitset laadukasta lasipaviljonkia talosi, mökkisi tai taloyhtiön pihaan, ole meihin yhteydessä. Lucia Design auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun, kun haluat käyttömahdollisuuksiltaan monipuolisen lasipaviljongin pihaasi koristamaan.

Kysy lisää lasipaviljongeista

LASIPAVILJONKI-TOTEUTUKSIA

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

 “Lucia Lasipaviljonki on timantti – laadukas, ajaton ja käytännöllinen. Taivas, pihapuut ja tummuva ilta näyttävät kauniilta joka suuntaan avautuvien lasien läpi. Lucia on koriste puutarhassamme.”

Anne Paljakka

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Suomessa ei ole yhtenäistä lupakäytäntöä, joten asia kannattaa aina varmistaa paikkakunnan viranomaiselta. Käytännöt vaihtelevat eri paikkakunilla. Sinun kannattaa kysyä kunnan rakennusvalvontavirastosta. Viime kädessä rakennusvalvonta päättää tapauskohtaisesti, tarvitaanko ja millainen lupa. Vaihtoehdot ovat rakennuslupa, toimenpidelupa tai ilmoitusmenettely. Esim. Vantaalla ei tarvittane alle 20m2 huvimajalle mitään lupaa.

 

Maaperän mukaan tehdyt, hyvät liikkumattomat perustukset. Perustustapoja ovat mm. pilari, laatta ja ruuvi.

 

Lucia-Lasipaviljonki tuodaan kuorma-autolla käyttövalmiina ja kokonaisena paikalle, se nostetaan kuorma-auton nosturilla valmiin perustuksen päälle. Toimitus edellyttää kuorma-autolla pääsyn perustuksen lähelle.

Lucia-Lasipaviljonki toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina. Myös kuljetus ja asennus (n. 1500 euroa) sisältyvät hintaan Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille nostoetäisyydelle. Lasipaviljongin runko ja kattorakenteet ovat lujaa terästä, karkaistua lasia oleva liukulasitus alumiinirungolla joka puolella, valinnan mukainen lattiapäällyste (kestopuu vakiona), lasiovien lukitus valmiina. Samoin hyttyssuojat ovat kattohuuvassa ja lattian alla vakiovarusteena. Asiakkaan halutessa asennamme sähköistyksen ja lämpösäteilijät valmiiksi.

Useimmiten huvimajan hinnan lisäksi on maksettava erikseen perustustöistä ja kivijalasta, rahdista ja pystytyksestä. Lisäksi pitää tehdä pintakäsittely ja vesikate, jotka myös maksavat. Kun hankit Lucia-Lasipaviljongin, pääset helpolla ja nämä kaikki sisältyvät jo hintaan.

Rahoituksella maksat helposti itselle sopivissa osissa. Tutustu tarjoamiimme rahoitusmahdollisuuksiin ja hae rahoitus täältä.

Toimitusajat riippuvat sesongista. Pääsääntöisesti toimitusaika tilauksesta on viidestä kahdeksaan viikkoa. Seuraavan kesän parhaat tilausajat varataan jo talvella.

Perusmalleihin suosittelemme kaasu- tai sähkögrilliä tai bioetanoolitakkaa. Muutoin teemme erilliset läpiviennit. Painavampia tulisijoja käytettäessä perustukset tehdään tulisijan painon mukaan.

Kyllä voi. Otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet, Jokainen Lucia-lasipaviljonki on tarvittaessa räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaiseksi.

1. Sen kaikki seinät aukeavat – lisää käyttömahdollisuuksia. Saat lisätilaa siltä puolelta miltä haluat. Voit astua sisään ja poistua miltä puolelta vain haluat. Voit lukituksella säädellä kulkureitit haluamiksesi.
2. Lucia on puurakennuksiin verrattuna huoltovapaa, et tarvitse muutaman vuoden päästä maalata auringon polttamaa seinää.
3. Lucia- Lasipaviljonki on helppo hankinta. Toiveittesi mukainen Lucia-Lasipaviljonki tuodaan valmiina, nostetaan ja asennetaan paikoilleen.
4. Se on heti valmis otettavaksi käyttöön.
5. Lucia-Lasipaviljongin ajaton tyylikkyys ja design parantavat pihasi ulkonäköä ja nostaa kiinteistösi arvoa.
6. Jos joskus haluat, voit siirtää lasipaviljongin toiseen paikkaan. Se kestää hyvin nostamisen ja siirtämisen kokonaisena toiseen paikkaan.

Kotimainen. Lucia-Lasipaviljongit valmistetaan Suomessa, suomalaisista materiaaleista.

Moderni ja tyylikäs design tuote.

Monikäyttöinen. Lucia-Lasipaviljonkia voi käyttää viihtyisänä toisena olohuoneena, yhteisenä ruokailupaikkana, kesäisenä makuuhuoneena ja vieraiden ylistämänä yöpymispaikkana, pihakeittiönä, grillikatoksena, työhuoneena tai miten haluat.

Suomen sääolosuhteet ja talven lumikuormat kestävä.

Laadun taustalla vankka lasi- ja metallialan asiantuntemus ja kokemus.

Räätälöintimahdollisuus asiakkaan toiveiden mukaan.

Esteettömyys, liukuseinät avautuvat kaikkiin neljään suuntaan.

Asiakkaan näkökulmasta nopea ja helppo hankinta, koska rakennus toimitetaan valmiina paikalleen. Mikäli kuorma-autolla ei päästä 20 m päähän, vaihtoehtona on isompi nosturi nostoon aina 35m saakka tai kokoamme paikan päällä valmiiksi. Perustukseksi riittävät routivalla alustalla esim, ruuvipaalut, jotka voidaan asentaa asennuksen yhteydessä.

Heti käyttöön. Lucia- Lasipaviljongin asennus kestää yleensä noin tunnin.

Hinnassa huomioitava: RAHTIVAPAA toimitus ja asennus paikalleen Suomessa, jos kuorma-autolla päästään perille. Säästöä syntyy myös perustamiskustannuksissa.

Huoltovapaa, tarvitsee vain ikkunanpesua joskus.

Me toteutamme unelmasi

Kari-Matti Ruhanen
Suunnittelu ja tuotanto
karimatti.ruhanen@savonlasituote.fi
+358 40 016 7851