Puutarhan timantin tarina

23.3.2021

Valkorunkoinen iso Lucia Lasipaviljonki löysi tiensä loimijokelaiseen puutarhaan usean vuoden haaveilun jälkeen “koronakesänä” 2020. Tilassa viihtyy myös perheen nuoriso.

 

“ Taivas, pihapuut ja tummuva ilta näyttävät kauniilta joka suuntaan avautuvien lasien läpi. Lucia on koriste puutarhassamme.” 

"Tein ensimmäisen pihasuunnitelman vuonna 2015, jossa haave Luciasta tuli kirjattua paperille. Minulla oli ollut visio kesämökistä omalla takapihalla. Oikeastaan kesämökki on ollut haaveeni jo lapsuudesta, mutta elämän ruuhkavuodet ovat hieman himmentäneet haavetta, sillä mökille lähtemiseen tulisi ottaa oma aikansa. Siksi tila, joka olisi lähellä, mutta erillinen kodista, tuntui houkuttelevalta", Anne Paljakka kertoo.

Paljakan pihaan Lucialle rakennettiin oma kivikkoalue ympäristöksi. Lisäksi valmisteluihin kuului sähkökaapelin veto ja ruuvipaalujen asennus.

 "Suomalaisuus oli valinnassa meille ihan ykkösjuttu. Lisäksi ajatus saada paviljonki omaan pihaan täysin valmiiksi koottuna houkutteli. Laatu on tärkeä ja tämän tuotteen kohdalla vakuutuin siitä."

Lucian sisustus oli Paljakan mukaan tarkkaan suunniteltu jo hyvissä ajoin ennen tuotteen saapumista. Iso pöytä on koonnut ympärilleen ystäviä ja naapureita, Luciassa on pidetty juhlia ja kokouksia.

"Aivan erityisen iloinen olen siitä, että perheen nuoriso viettää aikaa kavereiden kanssa lasikuutiossamme. Vuodesohva ja jääkaappi täydentävät mökkielämää niin, että tilassa on kiva myös yöpyä." 

Lucia Lasipaviljonki 20 m², runko valkoinen RAL 9010, kattorakenne musta RAL9005, savunharmaa kattolasitus, kirkkaat liukulasit, musta Lunawoodin lämpöpuukomposiittilattia & kaksi terassilämmitintä