Vuoden ympäri nautiskellen

11.3.2021

Keminmaalaisella pihamalla kohoava keskikokoinen Lucia Lasipaviljonki on ympärivuotinen ajanviettopaikka – kesällä siellä nautiskellaan illanvietoista ja rennosta oleilusta, talvisin vaikka makkaroita hiihtolenkin päätteeksi paistellen.

 

“Lucia Designin asiantuntijuus vakuutti meidät, paviljonki on viimeistelty ja huoliteltu, kotimainen tuote.”

Lucia Lasipaviljonki näkymä

"Halusimme lasitettua tilaa, tuulen ja hyönteisten suojaa. Tärkeää oli, että paviljonki ei tule maisemaan eteen vaan, että se voitiin sijoittaa juuri haluamaamme paikkaan", kertoo keminmaalainen Anniina Mäkimartti.

Mäkimarttien paviljonki korkattiin käyttöön heinäkuussa 2020. 

"Olemme tarkkoja laadusta ja ajoimme Iisalmeen katsomaan lasipaviljonkia. Lucia Designin ystävällinen palvelu, tuotteen laadukas viimeistely, kotimaisuus ja toimitusjohtajan intohimo asiaan vakuuttivat meidät."

Mäkimartti kiittelee paviljongin monipuolisuutta ja yksilöllisyyttä. Perhe käyttää lasitilaa ympäri vuoden. Sohvaryhmällä oleskellaan ja kahvitellaan ja talvisaikaan hiihtolenkin päätteeksi saatetaan lasten kanssa paistaa makkarat.

"Välillä ohikulkijatkin pysähtyvät ihastelemaan ja kyselemään Luciasta, ja mielellään sitä esitteleekin", Mäkimartti hymyilee.


Valkorunkoinen keskikokoinen Lucia Lasipaviljonki harmaalla kattorakenteella, savunharmaalla lasituksella ja lämpöpuukomposiittilattialla. Varusteluna lukitus ja sähköistys.

Nainen istuu sohvalla lasipaviljongissa