Lucia Lasipaviljongin esittäytyy uusilla kattomalleilla Kevätmessuilla 7.-10.4.2022

Lucia Lasipaviljonki esittäytyy uusilla malleilla Kevätmessuilla 7.-10.4.2022

30.3.2022

Kevät tekee tuloaan ja auringon paiste sulattaa takapihojen lumia. Kevätmessut – täynnä kesätunnelmaa lähestyvät. Kevätmessut ovat oiva paikka hakea inspiraatiota pihojen ja puutarhojen suunnitteluun sekä loistava mahdollisuus päästä löytämään kevään uutuuksia.

Tervetuloa ihastelemaan messutunnelmaa sekä Lucia-Lasipaviljongin® uutuusmallia Kevätmessuille. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7-10.4.2022. Löydätte meidät ja Lucia Lasipaviljongin ViihtyisäPihan osastolta 6h50. 

Lucia-Lasipaviljonki® on tyylikäs ja monikäyttöinen, ikimuistoisia elämyksiä välittävä piharakennus. Lucia-Lasipaviljonkia voit käyttää viihtyisänä toisena olohuoneena, ruokailu- ja seurustelutilana, kesäisenä makuuhuoneena  tai pihakeittiönä. Lucia-Lasipaviljonki® edustaa suomalaista designia sekä korkeaa laatua.

Koe kuinka luonto tulee syliisi. 

 

 

Kevään 2022 uudet kattomallit


Piharakennusmallistomme laajenee nyt kauniiden aumakattoisten mallien lisäksi myös viisto- ja tasakattoisiin vaihtoehtoihin. Tämä antaa meille mahdollisuuden palvella entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita erilaisten rakennusten ja ympäristön tyyleihin sopivilla vaihtoehdoilla.

 

Messuilla esittelemme moderniin arkkitehtuurin saumattomasti sopivan pulpettikattoisen uutuusmallimme, erillisen lasiterassin, jonka jokainen yksityiskohta asennuksesta loppukäyttäjään on mietitty loppuun asti.

UUTUUS: pulpettikattoinen Lucia Lasipaviljonki:

  • koko  13m2 (3,15x415 m)  
  • tyylikäs ja viimeistelty kotimainen huipputuote 
  • musta runko 
  • kattolasitus antisun savunharmaa karkaistu turvalasi,  
  • liukulasitus joka seinällä, Lukkan Aava,  karkaistu turvalasi,  
  • sähköistetty  
  • lattiamateriaali LunaWood lämpöpuu 

 

Uutuudet ovat saatavana vakiomitoissa 9,9 m², 13 m², 16 m² ja 19,5 m² ja lisävarusteet, kuten aumakattoisilla.

  

Pihan ja puutarhasi keskipiste ja ylpeyden aihe

Lucia Lasipaviljonki tarjoaa esteettömän näköalan sitä ympäröivään puutarhaan tai luontomaisemaan. Lasipaviljonki on myös itsessään ekologisesti kestävä tuote, joka designillaan ja laadullaan lisää pihapiirin tyylikkyyttä. 

Lasipaviljonki kestää lumikuormat ja ankarat sääolosuhteet ja sitä voi käyttää lähes ympäri vuoden.

 

Lucia Lasipaviljonki säästää pihaa

Lucia Lasipaviljongit toimitetaan yksityiskohtia myöten viimeisteltynä asiakkaan osoittamaan paikkaan ja on heti sellaisenaan käyttövalmis. Erittäin vahva teräsrunko ja toimitukseen sisältyvät säätöjalat mahdollistavat tarvittaessa lasipaviljongin siirron jos käyttötarkoitus myöhemmin muuttuu. Lucia Lasipaviljongille riittää routimaton perusta.

 

Suomalaista osaamista ja työtä

Lucia Lasipaviljonki® edustaa suomalaista designia ja laatua. Suunnittelu ja valmistus tapahtuu Iisalmessa Savon Lasituotteella.

Tunnustuksena suomalaisesta työstä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-merkin.

Meillä on myös oikeus käyttää Design from Finland -tunnusta Lucia-Lasipaviljonki® ja Smart Lucia® tuotteillemme osoituksena käyttäjälähtöisestä, ammattimaisesta ja vastuullisesta muotoilusta. Merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.

Tule ja istahda Tapio Anttilan designsohvalle

Tapio Anttila Collection vastaa messupaviljonkimme sisustuksesta.   

Anttilan tuotteet herättävät kiinnostusta myös ulkomailla ja niille on myönnetty lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja. 

Nähdään messuilla!

Katja ja Kari-Matti