Tavataanko Viherpäivillä 8. -9.2.2023 Jyväskylän paviljongissa

3.2.2023

Lucia Lasipaviljonki mukana Viherpäivllä Jyväskylässä 8.-9.2.2023

Olemme ensimmäistä kertaa mukana Viheralan suurimmassa seminaari- ja messutapahtumassa Viherpäivillä, joka järjestetään 8.-9.2.2023 Jyväskylän Paviljongissa. 

Olet lämpimästi tervetullut Lucia Lasipaviljonki- osastollemme B402!!  

Toimitusjohtaja Kari-Matti Ruhanen ja myyntijohtaja Katja Jauhiainen vastaavat kysymyksiisi ja  kertovat Lucia Lasipaviljongin upeista ja monikäyttöisistä ominaisuuksista, perustamisen ja käyttöönoton helppoudesta!

Lucia Lasipaviljongista puheenvuoro 9.2. klo 13.10

Kannattaa mennä kuulemaan, kun Katja Jauhiainen pitää puheenvuoron Vihertekniikka-näyttelyn Viherareenalla torstaina 9.2.2023 klo 13:10 aiheenaan "Valmiina toimitettavan ja kestävän lasipaviljongin tuomat hyödyt erilaisissa käyttökohteissa".Näyttely tarjoaa monipuolista ohjelmaa, kun lähes sata näytteilleasettajaa saapuu paikalle esittelemään tuotteitaan ja kertomaan toiminnastaan. Luvassa on lisäksi esimerkiksi työnäytöksiä ja puheenvuoroja ViherAreenalla.

Vihertekniikka- näyttely on maksuton ja avoin kaikille! Sinun täytyy kuitenkin rekisteröityä portilla näyttelykävijäksi, jotta pääset kulkemaan näyttelyssä. Mielellään lähetämme sinulle kutsun ja  tulostettavan lipun, jos lähetät sähköpostiosoitteesi.

 

Lue inspiroivia asiakastarinoita

Lue ja inspiroidu

 

Suomalaista osaamista ja työtä

Lucia Lasipaviljonki® edustaa suomalaista designia ja laatua. Suunnittelu ja valmistus tapahtuu Iisalmessa Savon Lasituotteella. Meillä on Avainlippu tunnustuksena suomalaisesta työstä ja lisäksi Lucia-Lasipaviljongille® on myönnetty Design from Finland -merkki tunnustuksena käyttäjälähtöisestä, ammattimaisesta ja vastuullisesta muotoilusta. 

 

Nähdään messuilla!

Katja ja Kari-Matti