Lucia Lasipaviljonki® mukana Kevätmessuilla 30.3.-2.4.2023

22.3.2023

TERVETULOA KEVÄTMESSUILLE 30.3.-2.4.2023

Varma kevään merkki on Kevätmessut!

Olet lämpimästi tervetullut 6h50 ViihtyisäPiha-osastollemme juttusille ja tutustumaan Lucia Lasipaviljongin lukuisiin malleihin ja eri vaihtoehtoihin sekä käyttömahdollisuuksiin.

Osastollamme sinua palvelevat parhaat asiantuntijamme Lucia Lasipaviljongin isä ja suunnittelija, yrittäjä Kari-Matti Ruhanen ja Lucia Designin myyntijohtaja Katja Jauhiainen. 

 

MESSU-LUCIA, TASAKATTOINEN UUTUUSMALLI

Messuilla esittelemme tasakattoisen 13 m² Lucia Lasipaviljongin, joka on rungoiltaan pulverimaalattu mattamustaan RAL9005 väriin. Ulkomitat 3.15 m x 4.15 m , korkeutta tasakatolla on 2.50 m. 

Neljään suuntaan avautuvat lasitetut seinät ovat 4 mm kirkasta karkaistua turvalasia ja katto 8 mm antisun savunharmaata karkaistua turvalasia. Liukulasijärjestelmänä on Lukkanin Aava, joka on varustettu ulkopuolisella Abloy Classic -lukolla, sekä sisäpuolisella painosalpalukituksella. Valaistus tähän esittelypaviljonkiin toteutettiin yhteistyössä Winledin kanssa. Kattopalkeissa on tyylikäs runkoon upotettu ledvalaistus, jota voi ohjata ylävaakapalkin painikkeilla tai Qasambi- sovelluksella mobiililaitteen avulla. 

Laajentunut mallistomme palvelee entistä paremmin erilaisia ympäristöjä, koska valikoimastamme löytyy  moderniin ympäristöön sopivan tasakattoisen ja perinteisen aumakattoisen lisäksi myös näyttävä pulpettikattoinen ratkaisu. Kaikki mallit ovat saatavana tuttuun tapaan vakiokokoisena tai räätälöitynä. Vakiokokoiset lasipaviljongit ovat 10 m², 13 m², 16 m² ja 20 m². 

Tutustu lisää Lucia Lasipaviljonki-mallistoon

 

Tervetuloa paikan päälle kuulemaan messutarjoukset ja kyselemään unelmiesi lasipaviljongista!

 

Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Tänä vuonna järjestetään samanaikaisesti myös Golfmessut ja OutdoorExpo.