Lucia Design tuo ylellisen Lucia Lasisaunan Kevätmessuille

20.3.2024

Tervetuloa Kevätmessuille 21.–24.3.2024 Helsingin Messukeskukseen tutustumaan Lucia Design tarjontaamme osastolle 6g50 Viihtyisä Piha. 

Tänä vuonna Kevätmessuilla ensiesittelynsä saa Lucia Designin peililasinen elämysinnovaatio, Lucia Lasisauna. Lisäksi esittelemme tasakattoisen Lucia Lasipaviljongin tällä kertaa vihreänä pergolatoteutuksena.

Tulkaahan tutustumaan miltä näyttää meidän uutuus, peililasinen elämyssauna, Lucia Sauna!
Miltä sinusta tuntuisi ajatus lasisesta saunasta, jossa rentoudut lauteilla ja samalla pääset nauttimaan 360° ympäröivästä maisemasta, mutta ulkoa ei näe sisälle?

Messupaviljonki on upea tasakattoinen 13 m² Lucia Lasipaviljonki, jonka runko on pulverimaalattu mattamustaan RAL9005 väriin. Ulkomitat 3.15 m x 4.15 m , korkeutta tasakatolla on 2.50 m. 

Lucia-Lasipaviljonki® on lasisten piharakennusten aatelia,ylellinen ja kestävä kotimainen designtuote. Se soveltuu yhtä lailla perheen kuin taloyhtiön tarpeisiin tai ravintoloille terassipalveluihin. Lasipaviljongin sisäpuolella voi rentoutua tai ruokailla miellyttävästi säässä kuin säässä.

Teräksestä ja turvalasista valmistettu Lasipaviljonki on erittäin kestävä ja se sulautuu osaksi ympäristöä ja tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Valitse koko, kattomalli, rungon väri ja lasien sävyt sekä lisävarusteet helposti ja Lasipaviljonki saapuu tontillesi käyttövalmiina.

 Lucia Lasipaviljonki on saatavana vakiomitoilla 10, 13, 16 ja 20 m2 koossa sekä täysin räätälöitynä asiakkaan mittojen mukaan. Avattava ja lukittava liukulasitus  on joka seinällä, jolloin voit avata ja sulkea likulasituksen sieltä mistä haluat.

Messupaviljongin neljään suuntaan avautuvat liukulasiseinät ovat 4 mm kirkasta karkaistua turvalasia ja katto 8 mm antisun savunharmaata karkaistua turvalasia. Liukulasijärjestelmänä on Lukkanin Aava, joka on varustettu ulkopuolisella Abloy Classic -lukolla, sekä sisäpuolisella painosalpalukituksella. Valaistus tähän esittelypaviljonkiin toteutettiin yhteistyössä Winledin kanssa. Kattopalkeissa on tyylikäs runkoon upotettu ledvalaistus, jota voi ohjata ylävaakapalkin painikkeilla tai Qasambi- sovelluksella mobiililaitteen avulla. 

 Tutustu lisää Lucia Lasipaviljonki-mallistoon

 Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja kyselemään, suunnittelemaan yhdessä teille sopivaa ratkaisua!

Monet messut samalla lipulla!  Kevätpuutarha-, Asu & Remontoi-, Oma Mökki-, Sisusta- sekä Lähiruoka & luomumessut ja uusi Retkelle & luontoon -teema-alue. Samaan aikaan järjestetään myös Golfmessut 22.-24.3.2024.  

Ota meihn yhteyttä  

https://www.luciadesign.fi/yhteydenotto