Lucia Lasipaviljongin uutuudet Habitare-messuilla 7. - 11.9.2022

5.9.2022

 Messukeskus osasto 6h50  ♥

TERVETULOA HABITAREEN 7.-11.9.2022

 Tervetuloa Habitareen tutustumaan uudistuneeseen Lucia Lasipaviljonkiin ja näkemään nämä näyttävät tasakattoiset uutuudet paikan päällä.

Avajaispäivänä 7.9.2022 paikalla on myös lasipaviljongin suunnittelija, toimitusjohtaja Kari-Matti Ruhanen ja Lucia Design myyntipäällikkö Katja Jauhiainen. Torstaista eteenpäin osastollamme Lucia -tiimistä emännöivät Katja ja Amanda.

 

MESSU-LUCIAT, TASAKATTOISET UUTUUDET

 Messuilla esittelemme tasakattoiset 13 m² ja 20 m² Lucia Lasipaviljongit, jotka ovat rungoiltaan pulverimaalattu mattamustaan RAL9005 väriin. Ulkomitat 3.15 m x 4.15 m ja 3.15 m x 6.20 m, korkeutta tasakatolla 2.50 m. Neljään suuntaan avautuvat lasitetut seinät ovat 4 mm kirkasta karkaistua turvalasia ja katto 8 mm antisun savunharmaata karkaistua turvalasia. Liukulasijärjestelmänä on Lukkanin Aava, joka on varustettu ulkopuolisella Abloy Classic -lukolla, sekä sisäpuolisella painosalpalukituksella. Valaistus näihin esittelypaviljonkeihin toteutettiin yhteistyössä Winledin kanssa ja molempien kattopalkeissa on tyylikäs runkoon upotettu ledvalaistus, jota voi ohjata ylävaakapalkin painikkeilla tai Qasambi- sovelluksella mobiililaitteen avulla. Lattia on Timberwisen Douglas Kuusi -parketti sävyltään Cotton.

 Laajentunut mallistomme palvelee entistäkin paremmin erilaisia ympäristöjä, koska valikoimastamme löytyy perinteisen aumakattoisen, moderniin ympäristöön sopivan tasakattoisen  lisäksi myös näyttävä pulpettikattoinen ratkaisu. Saatavana tuttuun tapaan vakiokokoisena tai räätälöitynä. 

 Tervetuloa paikan päälle kuulemaan messutarjoukset ja ihastelemaan, miten upeasti Tapio Anttilan kalusteet ja Lucia Lasipaviljonki  sopivatkin yhteen!

 

 

Tiesitkö, että 

Lucia Lasipaviljonki on monenlaisiin eri ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin sopiva piharakennus. Se kuuluu ympärivuotiseen asumiseen ja majoittamiseen kehitetyn Lucia Smart elämystilan kanssa samaan Lucia Design tuoteryhmään. 

Palveluumme sisältyy aina käyttövalmis, kestävä ja kotimainen designtuote Lucia Lasipaviljonki, sen suunnittelu ja toimitus tilaajan osoitteeseen aina asennettuna ja valmiiksi varusteltuna. Vakiokokoiset lasipaviljongit ovat 10 m², 13 m², 16 m² ja 20 m².  Valmistamme ja räätälöimme lasipaviljongit myös asiakkaan toiveiden mukaan. Lucia Design -tuotteet valmistaa ja myy Savon Lasituote Oy Iisalmessa.

 Merkkinä kotimaisesta työstä ja muotoilusta Lucia Design -tuotteille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset.