Lucia Design uutiskirje 12/2021

Lucia Design uutiskirje 12/2021

20.12.2021

Tervehdys Lucia Designilta Iisalmesta!


Kulunut vuosi on ollut meille kaikille pandemiankin takia erikoinen, mutta meille myös haasteellinen ja mielenkiintoinen. Lasinen elämystilamme Lucia Smart ja arkkitehtitoimistomme Pirinen & Salo ovat saaneet laajaa kansainvälistä huomiota. Viime viikolla Lucia Smartille myönnettiin Archilovers Project of the Year 2021 palkinto. 

Vuoden aikana olemme tuoneet myös kaksi hienoa brändiämme Lucia Lasipaviljongin® ja Smart Lucian® yhden nimen Lucia Designin alle. Brändiuudistuksen myötä olemme yhdistäneet myös verkkosivut lasipaviljonki.fi ja smartlucia.fi yhteen uuteen Lucia Design- sivustoomme.

 

Tässä uutiskirjeessämme kerromme mm. Lucia Smart referenssikohteestamme Vuokatissa sekä Lucia Lasipaviljongin malliston laajenemisesta.

Oletko muuten lähdössä Matkamessuille 20.-23.1.22? Jos se kuuluu suunnitelmiisi, niin otathan yhteyttä, vaihdetaan kuulumiset vaikka kahvikupin ääressä :)

 

Vuokatin Iglut referenssikohteemme Vuokatissa

Kuluva vuosi 2021 on jo lopuillaan. Alkuvuodesta rakensimme Sotkamoon Vuokatin Igluille yhdessä suunnitellen mittatilaustyönä kolme premiumtasoista lasi-iglua, yksilöllisiä Lucia Smarteja. Lopputulokseen olemme olleet molemmin puolin hyvin tyytyväisiä.

Ensimmäinen Smarteista toimitettiin juuri joulun alla 2020 ja loput heti alkuvuodesta. Matkailijat löysivät iglut saman tien. Arctic Lakeland Igloosin myyntipäällikkö Tiina Suhonen kertoo, että iglut ovat olleet kysyttyjä jo heti alusta alkaen: "Iglujen käyttöaste on ollut ensimmäisen vuoden aikana keskimäärin 75 prosenttia. Etenkin viikonloput myydään yleensä loppuun. Melkeinpä yhden käden sormilla on laskettavissa ne viikonloppuyöt, jolloin olisi ollut tyhjänä iglu. Hinnoittelun myötä myös arki-illat ovat olleet kysyttyjä” hän kertoo Sotkamo-lehden haastattelussa 8.12.2021.

Sotkamo-lehden toimittaja Niko Kemppainen vietti yön Pajuniemen kartanon rannassa iglussa ja kuvailee kokemaansa näin :”Heitän pitkäkseni sängylle, kiire loppuu siihen paikkaan. Puhelintakaan ei tarvitse räplätä luonnon omaa näytelmää seuratessa. Vaikka taivas on pilvessä eivätkä tähdet tuiki kattona, mielikuvitus pääsee valloilleen. Avaruus tuolla jossakin houkuttelee astumaan sen katolle kuin Konsta Pylkkästä konsanaan. Aamulla herään keskeltä lumimyräkkää. Vain suoraan edessäni seisova mänty tervehtii valkoisen puhurin keskeltä. Minulla on silti lämmin.”

Lue juttu kokonaan

Lucia Lasipaviljonki -mallisto laajenee

Paljon kiitosta saaneiden Lucia Lasipaviljonkien kysyntä kasvoi ja rakensimme niitä tänä vuonna ennätysmäärän. 

Lucia Lasipaviljonki tarjoaa esteettömän näköalan sitä ympäröivään puutarhaan tai luontomaisemaan. Lasipaviljonki on myös itsessään ekologisesti kestävä tuote, joka designillaan ja laadullaan lisää pihapiirin tyylikkyyttä. Lasipaviljonki kestää lumikuormat ja ankarat sääolosuhteet ja sitä voi käyttää lähes ympäri vuoden.

Lucia Lasipaviljonki -mallistomme on laajentumassa ja olemme saamassa valikoimaamme perinteisen aumakattoisen Lucian lisäksi myös viisto- ja tasakattoiset vaihtoehdot.

Tämä antaa meille mahdollisuuden palvella entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita erilaisten rakennusten ja ympäristön tyyleihin sopivilla vaihtoehdoilla. Näistä uutuuksista kerromme v. 2022 alkupuolella lisää.

Lisää Lucia Design -tuotteistamme löydät uudistetuilta verkkosivuiltamme sekä uusista eri rahoitusmahdollisuuksista alta.

Rahoitusmahdollisuudet

Lucia Lasipaviljonki Kuopion Joulutorin keskiössä

Kuopiossa on avoinna 11.-22.12.2021 näyttävä Kuopion Joulutori, jonka ainutlaatuinen tunnelma syntyy etenkin alueen ylle laskeutuvasta valokatoksesta. Joulutorilla on panostettu viihtyvyyteen ja visuaalisen ilmeeseen, vetovoimaiseen ohjelmaan, kiireettömään joulun tunnelmaan sekä vahvaan tapahtumamarkkinointiin.

 

Paljon kiitosta saaneiden Lucia Lasipaviljonkien kysyntä kasvoi ja rakensimme niitä tänä vuonna ennätysmäärän. Lucia Lasipaviljonki tarjoaa esteettömän näköalan sitä ympäröivään puutarhaan tai luontomaisemaan. Lasipaviljonki on myös itsessään ekologisesti kestävä tuote, joka designillaan ja laadullaan lisää pihapiirin tyylikkyyttä. Lasipaviljonki kestää lumikuormat ja ankarat sääolosuhteet ja sitä voi käyttää lähes ympäri vuoden. 

 

Lucia Design toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Ps. Niin, kuuluuko Matkamessut 20.-23.1.2022 suunnitelmiisi? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen ja vaihdetaan kuulumiset vaikka kahvikupposen ääressä!

t.Katja 0407729048